Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ με Τόρες! (video)

Σοκ με Τόρες! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2017 23:56
Έξι λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης μεταξύ της Λα Κορούνια και της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Φερνάντο Τόρες συγκρούστηκε στον αέρα με τον Άλες Μπερχαντίνιος, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να αποχωρήσει με φορείο απ' τον αγωνιστικό χώρο! Στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι ο Ισπανός!

Ατλέτικο Μαδρίτης και Λα Κορούνια αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Ριαθόρ», όμως το παιχνίδι επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Φερνάντο Τόρες. Στο 84ο λεπτό ο Ισπανός συγκρούστηκε στον αέρα με τον Άλες Μπερχαντίνιος με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις του και να πέσει με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο.

Ο έμπειρος άσος αποχώρησε με φορείο και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί τραύμα στο κεφάλι. Με πρόσφατη ενημέρωση, η Ατλέτικο γνωστοποίησε ότι ο Τόρες θα μείνει όλο το βράδυ στο νοσοκομείο, όπου θα βρίσκεται σε συνεχή επιτήρηση.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο Ισπανός έχει αποφύγει τον κίνδυνο και έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του, με την κατάσταση του να είναι σταθερή. Παρόλα αυτά, για πιο ασφαλείς πληροφορίες θα πρέπει να περιμένουμε νέα ενημέρωση των «ροχιμπλάνκος»


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.