Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τρομερό comeback για Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τρομερό comeback για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2017 00:23
Αν και βρέθηκε να χάνει με 3-1 έχοντας και παίκτη λιγότερο (47’ Μπέιλ), η Ρεάλ με δύο γκολ του Ρονάλντο (86’ πεν., 89’), ισοφάρισε σε 3-3 την Λας Πάλμας στο «Μπερναμπέου» γλιτώνοντας τα χειρότερα!

Σ’ ένα εκπληκτικό παιχνίδι, η Λας Πάλμας έφτασε μια «ανάσα» από μια ιστορική νίκη στο «Μπερναμπέου», αλλά δύο γκολ του Ρονάλντο σε τρία λεπτά (86’, 89’) έδωσαν το βαθμό της ισοπαλίας (3-3) στην Ρεάλ, που έπαιζε με δέκα παίκτες για σχεδόν όλο το δεύτερο μέρος. Αυτή ήταν η δεύτερη απώλεια της «βασίλισσας» στα τρία τελευταία παιχνίδια, με την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να ισοβαθμεί πλέον στην κορυφή με την Μπαρτσελόνα, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο (απέναντι στη Θέλτα).

Η Ρεάλ, που προέρχονταν από την τρομερή ανατροπή απέναντι στη Βιγιαρεάλ (3-2 από 0-2), κατάφερε να προηγηθεί στο 8ο λεπτό με εύστοχο τετ-α-τετ του Ίσκο. Ωστόσο, η απάντηση της Λας Πάλμας ήταν άμεση, αφού στο 10’ ο Τάνα απέφυγε τους Κόβασιτς και Ράμος και με εκπληκτικό τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι στέκονταν εξαιρετικά στο παιχνίδι και στο 30’ θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, με τον Μπόατενγκ να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Νάβας. Η Ρεάλ δεν κατάφερε να απειλήσει ξανά στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) έχασε με κόκκινη κάρτα τον Μπέιλ, ο οποίος έσπρωξε τον Βιέρα μετά από μεταξύ τους μονομαχία.

Η Λας Πάλμας εκμεταλλεύτηκε άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο 56’ χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Βιέρα. Μάλιστα τρία λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ, με τον Μπόατενγκ να φεύγει στην κόντρα και να «γράφει» το 3-1!Η Ρεάλ θα μπορούσε να μειώσει άμεσα, όμως η προσπάθεια του Ράμος στο 61’ κατέληξε στο δοκάρι. Ένα λεπτό μετά η Λας Πάλμας «άγγιξε» και τέταρτο γκολ, όμως ο πρώην Μαδριλένος, Χεσέ δεν κατάφερε να νικήσει τον Νάβας από θέση τετ-α-τετ. Στο 72’, η ομάδα των Κανάριων Νησιών «άγγιξε» ξανά το 4-1, με τον Βιέρα να μην προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα σε κενή εστία έπειτα από γύρισμα του Σιμόν. Δευτερόλεπτα μετά η Ρεάλ έφυγε στην κόντρα, όμως ο Μπενζεμά δεν κατάφερε να ευστοχήσει από το ύψος του πέναλτι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 3-2.

Το παιχνίδι είχε τρομερό ρυθμό, με τον Βάθκεθ να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Βάρας (76’) και τον Χεσέ να αστοχεί ξανά απέναντι από τον Νάβας (80’). Στο 83’ η «βασίλισσα» είχε διπλή ευκαιρία για γκολ, με τον Μπενζεμά να αστοχεί από θέση βολής και τον Μέσα να διώχνει στη γραμμή την προσπάθεια του Ρονάλντο. Το «Μπερναμπέου» «έβραζε», με τον κόσμο να αποδοκίμασε ακόμα και τον Πορτογάλο, όμως ο «CR7», με δύο γκολ σε τρία λεπτά, κατάφερε να χαρίσει το βαθμό στην Ρεάλ.

Στο 86’ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Καστεγιάνο, δίνοντας την ευκαιρία στον Ρονάλντο να μειώσει σε 3-2 από την άσπρη βούλα. Τρία λεπτά μετά ο Πορτογάλος «χτύπησε» ξανά, ισοφαρίζοντας σε 3-3 με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Μάλιστα, το δεύτερο γκολ του Ρονάλντο ήταν το υπ' αριθμόν 9.000 γκολ της βασίλισσας σε επίσημους αγώνες. Η Ρεάλ μπορεί να μην πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά τουλάχιστον έκανε ρεκόρ, αφού σκόραρε για 45ο διαδοχικό παιχνίδι και κατέρριψε το ισπανικό ρεκόρ που κρατούσε η Μπαρτσελόνα από το 1942-1944.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.