Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Με άνεση στα ημιτελικά η ΑΕΚ (vid)

Κύπελλο Ελλάδας: Με άνεση στα ημιτελικά η ΑΕΚ (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2017 21:26
Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ και εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για την αυστηρή απόφαση του Σιδηρόπουλου να δώσει πέναλτι και να αποβάλει τον Μπανανά στο 12ο λεπτό. Χριστοδουλόπουλος (13’ πεν.), Αραούχο (28’) και Γιόχανσον (59’) τα γκολ, τραυματίστηκε ο Τσιγκρίνσκι.

Χωρίς να ζοριστεί, η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί όπου βρίσκεται ήδη ο Παναθηναϊκός.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για την «Ένωση», αφού στο 2ο λεπτό ο Τσιγκρίνσκι υπέστη κάταγμα κερκίδας!και έδωσε τη θέση του στον Λαμπρόπουλο. Η φάση που έκρινε τον αγώνα έγινε δέκα λεπτά μετά, με τον Σιδηρόπουλο να δίνει αυστηρό πέναλτι σε ανατροπή του Μάνταλου από τον Μπανανά, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, σε μια υπερβολική απόφαση. Ο Χριστοδουλόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, δίνοντας από νωρίς προβάδισμα στην ΑΕΚ.

Η συνέχεια του αγώνα εξελίχθηκε σε μονόλογο των γηπεδούχων, που έφτασαν σε δεύτερο τέρμα στο 28’. Ο Μάνταλος πέρασε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Αραούχο και αυτός με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 2-0. Δύο λεπτά μετά ο Μάνταλος επιχείρησε σουτ με τη μπάλα να κοντράρει στον Γιόχανσον, ενώ στο 32’ ο Πλατανιάς απείλησε με ωραίο σουτ του Γιακουμάκη έξω από την περιοχή, το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

Η «Ένωση» είχε τον πλήρη έλεγχο και το τρίτο γκολ ήρθε στο 59’. Ο Αϊντάρεβιτς έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Γιόχανσον, αυτός ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Μαραγκού και με ωραίο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Σουηδός θα μπορούσε να σκοράρει και στο 66’, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι μετά από σέντρα του Χριστοδουλόπουλου. Τρία λεπτά μετά το σουτ του Αλμέιδα μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Μάνταλου στο 73’.

Οι παίκτες της «Ένωσης» πίεζαν και για 4ο τέρμα, όμως οι προσπάθειες των Μπακασέτα (79’), Μάνταλου (85’) και Αϊντάρεβιτς (89’) πέρασαν λίγο άουτ. Το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ΑΕΚ εξασφάλισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.