Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Νικητής στην… αγγαρεία ο Παναθηναϊκός (vid)

Κύπελλο Ελλάδας: Νικητής στην… αγγαρεία ο Παναθηναϊκός (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2017 19:39
Με γκολ του Μαρινάκη στο 90+2’ ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη και σε συνδυασμό με το 4-0 του πρώτου αγώνα πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε ένα παιχνίδι με διαδικαστικό χαρακτήρα, ο Παναθηναϊκός νίκησε ξανά τον Αστέρα, αυτή τη φορά με 1-0 στην Τρίπολη, και πλέον περιμένει τον αντίπαλο του στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι ομάδες παρατάχθηκαν με αλλαγές στα βασικά σχήματα και το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει κάτι συγκλονιστικό, με εξαίρεση μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Λέτο στο 22’, που υποχρέωσε τον γκολκίπερ Αθανασιάδη να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή (60%-40%) αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε καλύτερο ρυθμό, με τον Αστέρα να απειλεί πρώτος στο 47’, όταν ο Μολέδο έκοψε την τελευταία στιγμή τη μπάλα με τάκλιν, προ του Ιωαννίδη. Στο 55’ ο Τσουκαλάς «φλέρταρε» με αυτογκόλ μετά από σέντρα του Μέστο, ενώ στο 62’ ο Αθανασιάδης έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Εμποκού. Ένα λεπτό μετά, ο Μολέντο αστόχησε σε κεφαλιά εξ επαφής, ενώ στο 68’ ο Χατζηγιοβάννης απέφυγε τον γκολκίπερ του Αστέρα αλλά το γύρισμα προς την εστία απομακρύνθηκε από τον Δημούτσο.

Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι «έσβησε», ώσπου στις καθυστερήσεις ο Μέστο έκανε τη σέντρα και ο Μαρινάκης με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0, χαρίζοντας τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο του Μόλινς, ο οποίος αγωνίστηκε για μισή ώρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Α. Χαραλαμπίδης): Αθανασιάδης, Καλτσάς (64’ Ιγκλέσιας), Η. Ευαγγέλου, Γκαιντουτσκουκ, Γιαννούλης, Τσουκαλάς (64’ Δημούτσος), Μακροστέργιος, Στανισάβλιεβιτς (74’ Φαρίνια), Τσιλιανίδης, Μπαστιάνος, Ιωαννίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Μέστο, Σ. Ευαγγέλου, Μολέδο, Χουχούμης, Μπουμάλ (74’ Μαρινάκης), Ρέις, Λουντ, Π. Βλαχοδήμος, Εμποκού (66’ Χατζηγιοβάννης), Λέτο (61’ Μολίνς).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.