Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τριάρα στο ρελαντί η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Τριάρα στο ρελαντί η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2017 16:59
Με τους Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα να επιστρέφουν με γκολ στην ενεργό δράση, η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ και έπιασε την Ξάνθη στην 5η θέση.

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ και ανέβηκε ξανά στην 5η θέση, ισοβαθμώντας με τη Ξάνθη στους 36 βαθμούς.

Η «Ένωση» ανέλαβε απ’ το ξεκίνημα τον έλεγχο του παιχνιδιού, απειλώντας για πρώτη φορά στο 4ο λεπτό με πλασέ του Χριστοδουλόπουλου, το οποίο κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 11’ η προβολή του Μπακάκη κατέληξε άουτ, ενώ στο 17’ ο Ξενοδόχοφ έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου.

Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 24’, όταν μετά από σέντρα του Βάργκας, ο Πέκχαρντ έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά και «έγραψε» το 1-0. Η ΑΕΛ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αντιδράσει και στο 44’ η ΑΕΚ είχε σημαντική στιγμή με σουτ του Μάνταλου, το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Ξενοδόχοφ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι «κιτρινόμαυροι» «άγγιξαν» το 2-0, με τον Χριστοδουλόπουλο να σημαδεύει το δοκάρι μετά από υπέροχο τακουνάκι του Μπακάκη, ο οποίος τραυματίστηκε σ’ αυτή τη φάση. Τη θέση του πήρε ο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες και ήταν αυτός που θα «καθάριζε» το ματς.

Η «Ένωση» δεν είχε καλή εικόνα στο δεύτερο μέρος, όμως η ΑΕΛ δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, απειλώντας μόνο στο 72’ με μακρινό σουτ του Αβραάμ, το οποίο έδιωξε εντυπωσιακά ο Ανέστης. Τελικά τα πάντα τελείωσαν δέκα λεπτά μετά, με τον Τσιγκρίνσκι να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Χριστοδουλόπουλου, «γράφοντας» το 2-0. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Αλμέιδα, συνδυάζοντας με γκολ την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.