Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νοκ άουτ ο Φορναρόλι, εκτός και ο Καρνέζης

Νοκ άουτ ο Φορναρόλι, εκτός και ο Καρνέζης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2013 14:32
Χωρίς τους Καρνέζη και Φορναρόλι θα ταξιδέψει στην Κρήτη για τον επαναληπτικό με τον Πλατανιά στο Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός, καθώς ο πρώτος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ αντίστοιχα ο Ουρουγουανός φορ θα υποβληθεί σε επέμβαση λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, κάτι που θα τον αφήσει εκτός δράσης για έναν μήνα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Ο Φορναρόλι αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, κρίθηκε αναγκαία η λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή στην οποία θα υποβληθεί την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου το πρωί.Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενταχθεί στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων σε περίπου έναν μήνα».

Έτσι η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει τον Παναθηναϊκό με μόλις έναν φορ, τον Χοσέ Τοτσέ, κάτι που ίσως αναγκάσει τους «πράσινους» να προβούν σε μεταγραφική κίνηση.

Καρνέζης out, Καζιγιάμα in


Όσον αφορά τον Ορέστη Καρνέζη, ο Έλληνας κίπερ ταλαιπωρείται από προχθές εξαιτίας ίωσης και δεν θα δώσει το παρόν, ωστόσο η αποχώρηση του Λέτο, άνοιξε τον δρόμο για τον Γιοχέι Καζιγιάμα ο οποίος για πρώτη φορά βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.