Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «8» η Λίνκολν της 5ης κατηγορίας!

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «8» η Λίνκολν της 5ης κατηγορίας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2017 16:34
«Βόμβα» μεγατόνων στο Κύπελλο Αγγλίας, καθώς η Λίνκολν της 5ης κατηγορίας κέρδισε με 1-0 την Μπέρνλι στο «Τέρφ Μουρ» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού!

Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι το Κύπελλο Αγγλίας είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Η πρωτοπόρος της Κόνφερενς (5η κατηγορία) Λίνκολν πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μπέρνλι και συνεχίζει την ονειρική της πορεία στη διοργάνωση, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τα προημιτελικά!

Το γκολ του Ράγκετ στο 89’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ χάρισε την ιστορική πρόκριση στην Λίνκολν, η οποία έγινε η πρώτη ερασιτεχνική oμάδα που προκρίνεται στους «8» του θεσμού μετά την ΚΠΡ το μακρινό 1914!

«Δεν έχω λόγια, είναι τρελό αυτό που συνέβη. Δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά είμαστε μια ιδιαίτερη ομάδα. Δεν ήξερα ούτε πώς να πανηγυρίσω το γκολ. Η Μπέρνλι είναι πολύ ποιοτική ομάδα, πήραν βαθμό με την Τσέλσι την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι τρελό! Μια ομάδα εκτός Football League στα προημιτελικά; Δεν έχει ξανακουστεί κάτι τέτοιο…», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο σκόρερ του ιστορικού τέρματος για τη Λίνκολν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.