Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βενγκέρ: «Θα προπονώ κανονικά του χρόνου ακόμα και εάν δεν είμαι στην Άρσεναλ»

Βενγκέρ: «Θα προπονώ κανονικά του χρόνου ακόμα και εάν δεν είμαι στην Άρσεναλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2017 22:55
Ο Αρσέν Βενγκέρ κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια αποχώρησης από την Άρσεναλ το καλοκαίρι, με τον Αλσατό τεχνικό να αναφέρει ότι θα παραμείνει στην προπονητική τη νέα σεζόν ακόμα και αν αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες».

Αινιγματικός εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ όσον αφορά το μέλλον του στην Άρσεναλ. Η φημολογία σχετικά με την αποχώρηση του Αλσατού τεχνικού από τους «κανονιέρηδες» πήρε… φωτιά μετά τη βαριά ήττα με 5-1 από την Μπάγερν όμως ο ίδιος δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε άλλες προτεραιότητες και το μέλλον μου δεν είναι σημαντικό. Σημαντικό είναι το μέλλον της Άρσεναλ και το τι μπορούμε να πετύχουμε ως το φινάλε της σεζόν. Ανεξαρτήτως τι θα συμβεί, θα προπονώ τη νέα σεζόν. Είτε εδώ είτε κάπου αλλού, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Το συμβόλαιο του Βενγκέρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όπως είχε πει πριν λίγο καιρό θα αποφάσιζε για νέα συμφωνία τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. «Εάν είχα πει Μάρτιο ή Απρίλιο, ήταν επειδή δεν γνώριζα. Δεν θέλω να επανέλθω σε αυτό το θέμα», σχολίασε για τη συγκεκριμένη δήλωση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.