Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Καθάρισαν» Γιουνάιτεντ και Ρόμα, ήττα… ελπίδας για ΑΠΟΕΛ

Γιουρόπα Λιγκ: «Καθάρισαν» Γιουνάιτεντ και Ρόμα, ήττα… ελπίδας για ΑΠΟΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2017 00:39
Με χατ-τρικ του Ιμπραΐμοβιτς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-0 την Σέντ Ετιέν στο «Όλντ Τράφορντ» και «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση, όπως και η Ρόμα, η οποία με χατ-τρικ του Τζέκο, πέρασε με 4-0 από την έδρα της Βιγιαρεάλ και είναι ήδη στους «16». Ήττα… ελπίδας για ΑΠΟΕΛ με 3-2 από τη Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές».

Με το… ενάμιση πόδι στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε με 3-0 την Σεντ Ετιέν στο «Όλντ Τράφορντ». Όλα τα φώτα πριν το παιχνίδι έπεφταν στη μονομαχία των αδερφών Πογκμπά, όμως στο φινάλε όλοι μιλούσαν για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (15’, 75’, 88’ πεν.) και ουσιαστικά «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση.

Ακόμα πιο εμφατική η επικράτηση της Ρόμα, η οποία διέλυσε με 4-0 την Βιγιαρεάλ στην Ισπανία, «βυθίζοντας» το «κίτρινο υποβρύχιο», που πέρσι είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού. Ο Έμερσον άνοιξε το σκορ στο 32’ και τη σκυτάλη πήρε ο Τζέκο, με τον Βόσνιο να σημειώνει χατ-τρικ (65’, 79’, 86’), μετατρέποντας τον επαναληπτικό σε τυπική διαδικασία.

Σπουδαία εμφάνιση για τον ΑΠΟΕΛ στην Ισπανία, με τους Κύπριους να γνωρίζουν την ήττα με 3-2 από την Μπιλμπάο, σκορ που όμως δεν είναι απαγορευτικό ενόψει της ρεβάνς στο «ΓΣΠ». Οι «γαλαζοκίτρινοι» προηγήθηκαν στο 36’ με τον Εφραίμ, όμως δύο λεπτά ο Μερκής υπέπεσε σε αυτογκόλ, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Αντούριθ (61’) και Ουίλιαμς (72’) ολοκλήρωσαν την ανατροπή για τους Βάσκους, όμως το γκολ του Γιαννιώτα στο 89’ αφήνει τα πάντα ανοιχτά.

Ήττα για Τότεναμ, «διπλό» στη Γερμανία για Φιορεντίνα


Γιουρόπα Λιγκ: «Καθάρισαν» Γιουνάιτεντ και Ρόμα, ήττα… ελπίδας για ΑΠΟΕΛ
Από την άλλη, η Τότεναμ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων κόντρα στη Γάνδη με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0 στο Βέλγιο και να χρειάζεται πλέον να ανατρέψει την κατάσταση στο Λονδίνο εάν θέλει να προκριθεί στους «16».

Σπουδαίο «διπλό» για την Φιορεντίνα, η οποία με απευθείας φάουλ του Μπερναντέσκι (44’) κέρδισε με 1-0 την Γκλάντμπαχ στη Γερμανία. Νίκη με το ίδιο σκορ και για την Σαχτάρ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Θέλτα στο Βίγκο και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Με τον Λακαζέτ να βρίσκει δύο φορές δίχτυα, η Λιόν πέρασε με 4-1 από την έδρα της Άλκμααρ και μόνο με θαύμα θα χάσει την πρόκριση. Το ίδιο ισχύει και για τη Ροστοφ, η οποία διέλυσε με 4-0 την Σπάρτα Πράγας στη Ρωσία, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 32’ λόγω αποβολής του Κονατέ.

Η Άντερλεχτ, με δύο γκολ του Ατσεαμπόνγκ (5’, 31’) κέρδισε με 2-0 την Ζενίτ στις Βρυξέλλες, ενώ η Μπεσίκτας πέρασε με 3-1 από την έδρα της Χάποελ Μπερ Σεβά και βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στους «16». Αντίθετα, η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Κράσνονταρ και καλείται πλέον να ανατρέψει τα πράγματα στην Τουρκία. Στα άλλα παιχνίδια, η Κοπεγχάγη κέρδισε με 2-1 την Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία, ενώ Άστρα και Γκένκ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στη Ρουμανία, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 90’ με τον Σέτο. Τέλος, Λέγκια και Άγιαξ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Βαρσοβία, με τους Ολλανδούς να φωνάζουν δικαιολογημένα για ακυρωθέν γκολ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.