Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλοπ: «Το επόμενο καλοκαίρι στη Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι»

Κλοπ: «Το επόμενο καλοκαίρι στη Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/7/2013 01:29
Φωτιές άναψε ο Γιούργκεν Κλοπ, αναφέροντας πως το επόμενο καλοκαίρι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα είναι ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου, με τον ίδιο να συνεχίζει λέγοντας πως ποτέ δεν ήρθε πρόταση για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Πολωνός επιθετικός των Βεστφαλών επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπάγερν από αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο η Ντόρτμουντ δεν έδωσε την συγκατάθεση της για την μεταγραφή.

Παρόλα αυτά, ο Κλοπ εμφάνισε μια διαφορετικά πλευρά της υπόθεσης, αναφέροντας πως στην Ντόρτμουντ υποστήριζαν την επιλογή του 24χρονου για μια αλλαγή και περίμεναν πρόταση, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ, κάτι που τους ανάγκασε να αλλάξουν την στάση τους σχετικά με τη πώληση του.

«Νομίζω ότι είναι γνωστό πως ο Ρόμπερτ θα παίζει στη Μπάγερν την μεθεπόμενη σεζόν», είπε αρχικά ο Κλοπ, και συνέχισε:

«Το ερώτημα για εμάς είναι πως θα διαχειριστούμε τον χρόνο μέχρι τότε. Αυτή είναι η ανησυχία μας και δεσμευόμαστε στους οπαδούς μας ότι θα έχουμε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα την μεθεπόμενη σεζόν.

Μέχρι ενός σημείου υποστηρίζαμε την επιθυμία του Ρόμπερτ για μια αλλαγή και ήμασταν έτοιμοι να μιλήσουμε (με άλλες ομάδες). Αλλά δεν έγινε τίποτα και τελικά είπαμε ότι μια πώληση πλέον δεν είναι επιθυμητή από εμάς. Τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι με έναν τόσο ποιοτικό παίκτη, όπως ο Λεβαντόφσκι μπορούμε να είμαστε επιτυχημένοι την επόμενη χρονιά.

Τα αποτελέσματα της επόμενη χρονιάς είναι αυτά που μας νοιάζουν και ξέρω ότι ο Ρόμπερτ το βλέπει με τον τρόπο που το βλέπω και εγώ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.