Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με ανατροπή η Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Με ανατροπή η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2017 23:46
Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, η Ρεάλ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Νάπολι στο «Μπερναμπέου» και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Μπενζεμά (18’), Κρόος (49) και Καζεμίρο (54’) οι σκόρερ, προηγήθηκαν με Ινσίνιε (8’) οι φιλοξενούμενοι.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» κέρδισε με 3-1 την Νάπολι στο «Μπερναμπέου» και πλέον καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα της στη ρεβάνς του «Σαν Πάολο».

Οι «παρτενοπέι» προηγήθηκαν στο 8’ με εκπληκτικό γκολ του Ινσίνιε από τα 30 μέτρα, όμως η Ρεάλ αντέδρασε και έφερε… τούμπα το σκορ με κεφαλιά του Μπενζεμά (18’) και εύστοχο πλασέ του Κρόος (49’).

Ο Καζεμίρο με μονοκόμματο βολέ (54’) έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, που είχε ευκαιρίες και για τέταρτο γκολ. Φάσεις για να μειώσει το σκορ είχε και η Νάπολι, που καλείται πλέον να ανατρέψει το σκορ στην Ιταλία εάν θέλει να βρεθεί αυτή στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το ματς:


Η πρώτη μεγάλη στιγμή στο ματς σημειώθηκε στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα και άνηκε στην Ρεάλ, με τον Ρέινα να αποκρούει με το ένα χέρι το σουτ του Μπενζεμά από το ύψος του πέναλτι. Τελικά η ομάδα που κατάφερε να προηγηθεί ήταν η Νάπολι, καθώς στο 8’ ο Ινσίνε επιχείρησε πλασέ από τα 30 μέτρα, πιάνοντας στον… ύπνο τον Νάβας ο οποίος είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Η απάντηση της Ρεάλ δεν άργησε να έρθει, αφού στο 18’ ο Καρβαχάλ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπενζεμά με ωραία κεφαλιά έφερε το σκορ στα ίσια. Η «βασίλισσα» είχε την πρωτοβουλία και στο 28’ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή, με τον Ρονάλντο να αστοχεί από το ύψος του πέναλτι. Τρία λεπτά μετά το σουτ του Μόντριτς κόντραρε σε αμυντικούς, ενώ στο 42’ ο Μπενζεμά σημάδεψε το δοκάρι έπειτα από ωραία μπαλιά του Ρονάλντο.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν τελείωσε το πρώτο μέρος με 11 προσπάθειες για γκολ έναντι 2 των φιλοξενούμενων και στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Ο Ρονάλντο με ωραία προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Κρόος, ο οποίος από το ύψος της περιοχής «έγραψε» το 2-1. Πέντε λεπτά μετά, η Ρεάλ πέτυχε και τρίτο τέρμα με φανταστικό μονοκόμματο σουτ του Καζεμίρο έξω από την περιοχή, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον Ρέινα.

Η Νάπολι δεν πτοήθηκε και στο 68’ είχε σημαντική στιγμή να μειώσει σε 3-2, με τον Μέρτενς να αστοχεί παρότι μόνος του στο ύψος του πέναλτι. Δύο λεπτά μετά ο Βέλγος βρέθηκε ξανά σε θέση βολής, όμως ο Νάβας απομάκρυνε, κρατώντας το 3-1. Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε στο 73’ με πλασέ του Χάμες εντός περιοχής, το οποίο έδιωξε σωτήρια ο Ρέινα. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο και το τελικό 3-1 δίνει το προβάδισμα στην «βασίλισσα» ενόψει της ρεβάνς στην Ιταλία.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.