Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπάγερν διέσυρε την Άρσεναλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπάγερν διέσυρε την Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2017 23:40
Η Μπάγερν διέλυσε με 5-1 την Άρσεναλ στο Μόναχο και βρίσκεται και με τα… δύο πόδια στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ρόμπεν (11’), Λεβαντόφσκι (53’), Τιάγκο (56’, 63’) και Μίλερ (88’) οι σκόρερ για τους Βαυαρούς, ισοφάρισε προσωρινά ο Σάντσες (30’).

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μπάγερν το πρώτο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Μόναχο. Οι Βαυαροί ισοπέδωσαν με 5-1 τους «κανονιέρηδες» και θα πρέπει να γίνουν τρομερά πράγματα στη ρεβάνς του Λονδίνου για να χάσουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Τα πάντα κρίθηκαν σε δέκα λεπτά στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να πετυχαίνει τρία γκολ με τους Λεβαντόφσκι (53’) και Τιάγκο (56’, 63’). Ο Ρόμπεν είχε ανοίξει το σκορ στο 11’ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ η Άρσεναλ ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με τον Σάντσες (30’). Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 88’ ο Μίλερ, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στις ελπίδες των Λονδρέζων για την ανατροπή.

Το ματς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπάγερν διέσυρε την Άρσεναλ
Η Μπάγερν πήρε τα ηνία του παιχνιδιού από το ξεκίνημα, απειλώντας για πρώτη φορά στο 8ο λεπτό με σουτ του Βιδάλ, το οποίο μπλόκαρε ο Οσπίνα. Η φάση αυτή αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού στο 11’ ο Ρόμπεν έπιασε ένα τρομερό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κολομβιανού γκολκίπερ.

Οι Βαυαροί είχαν την απόλυτη υπεροχή, όμως η Άρσεναλ χρειάστηκε μια φάση για να φέρει το σκορ στα ίσια. Στο 29’ ο Κοσιελνί κέρδισε πέναλτι από τον Λεβαντόφσκι, ο Νόιερ απόκρουσε την εκτέλεση του Σάντσες, όμως ο Χιλιανός πήρε το ριμπάουντ και με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Πέναλτι θα μπορούσε να είχε κερδίσει και η Μπάγερν, όμως ο διαιτητής δεν έδωσε το χέρι του Μπεγερίν στο 35ο λεπτό. Στο 36’ και στο 43’ ο Λεβαντόφσκι αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 45’ η κεφαλιά του Χούμελς πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους άνηκε στην Άρσεναλ, καθώς στις καθυστερήσεις ο Σάντσες βρέθηκε απέναντι στον Νόιερ, αλλά ο Γερμανός απέκρουσε με το πόδι, κρατώντας το 1-1.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Άρσεναλ έχασε με τραυματισμό τον Κοσιελνί και στο 53’ η Μπάγερν πήρε εκ νέου το προβάδισμα με δυνατή κεφαλιά του Λεβαντόφσκι. Τρία λεπτά μετά, ο Πολωνός φορ έβγαλε εκπληκτική πάσα με τακουνάκι στον Τιάγκο και αυτός απέναντι στον Οσπίνα δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 3-1. Οι Βαυαροί είχαν την απόλυτη υπεροχή και στο 61’ θα μπορούσαν να πετύχουν τέταρτο γκολ, με τον Λεβαντόφσκι να σημαδεύει το δοκάρι. Τελικά το 4-1 έγινε δύο λεπτά μετά, όταν μετά από κακή απομάκρυνση του Κοκελέν, η μπάλα στρώθηκε στον Τιάγκο και ο Ισπανός με σουτ στην κίνηση έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στους Βαυαρούς.

Η Άρσεναλ αδυνατούσε να αντιδράσει και χρειάστηκε τις αποκρούσεις του Οσπίνα σε σουτ των Ρόμπεν (81’) και Κόστα (82’) για να μην δεχτεί πέμπτο γκολ. Ωστόσο στο 86’ ο Αντσελότι πέρασε στο ματς τον Μίλερ και δύο λεπτά μετά ο Γερμανός διαμόρφωσε το τελικό 5-1 με ωραία προσπάθεια και τελείωμα μέσα από την περιοχή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.