Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δικηγόρος Παναθηναϊκού: «Ο Εσιέν ήρθε, τα άρπαξε και έφυγε»

Δικηγόρος Παναθηναϊκού: «Ο Εσιέν ήρθε, τα άρπαξε και έφυγε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2017 22:35
Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Κάρμης, εξαπέλυσε επίθεση στον Μίκαελ Εσιέν στην εκδίκαση της προσφυγής του Γκανέζου μέσου. «Ήρθε, τα άρπαξε, έφυγε και μας εκβιάζει» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σφοδρή επίθεση στον Μίκαελ Εσιέν εξαπέλυσε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Κάρμης κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της προσφυγής του Γκανέζου μέσου, με την οποία ζητάει από τους «πράσινους» το ποσό των 651.000 ευρώ. Η προσφυγή εκδικάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/2) και οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (20/2) για να καταθέσουν υπομνήματα.

Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε με σκληρά λόγια αναφέροντας συγκεκριμένα: «Ήρθε εδώ, τα άρπαξε και έφυγε και μας εκβιάζει αυτή την στιγμή. Ήρθε και από τα 45 παιχνίδια του πρώτου χρόνου έπαιξε τα 17» είπε αρχικά και στην συνέχεια αναφέρθηκε στις ρήτρες που υπήρχαν στην συμφωνία των δύο πλευρών:

«Έπρεπε να κλείσουμε αυτή την ιστορία για να είμαστε συνεπείς απέναντι στην UEFA. Θέλαμε να κλείσουμε με κάθε τρόπο την πληγή του συμβολαίου Εσιέν, ενός ποδοσφαιριστή που ήρθε ως δήθεν μεγάλος και τρανός και δεν προσέφερε τίποτα στον Παναθηναϊκό και δεν αντέχαμε να τον έχουμε να κάθεται και να πληρώνεται και να του πληρώσουμε και τον επόμενο χρόνο. Γι' αυτό βρεθήκαμε στην ανάγκη να συμφωνήσουμε με αυτούς τους όρους με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να έρθουμε στο δικαστήριο, να ζητήσουμε να προσαρμοστεί η συμφωνία».

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή που εκπροσωπήθηκε από τις Λίνα και Άσπα Σουλούκου υπογραμμίστηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν πλήρωσε καμία δόση στην ώρα της, πως ο παίκτης έμεινε απλήρωτος για ένα εξάμηνο και ότι τις ρήτρες τις πρότεινε το «τριφύλλι» και όχι ο παίκτης.

«Από την αρχή ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός εργοδότης. Από τον Γενάρη μέχρι το καλοκαίρι του 2016 που έφυγε δεν είχε πάρει ούτε ευρώ. Μου είπε ότι ο Παναθηναϊκός του κατέστρεψε την καριέρα. Αν ήθελε να ζητούσε λεφτά, θα ζητούσε και τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου» κατέθεσε ως μάρτυρας ο Γιάννης Σκρέτας, φίλος του Γκανέζου ποδοσφαιριστή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.