Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Σταμάτησε την ΑΕΚ ο Ηρακλής

Σούπερ Λιγκ: Σταμάτησε την ΑΕΚ ο Ηρακλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2017 21:39
Ο Ηρακλής των πολλών προβλημάτων πήρε βαθμό-«χρυσάφι» (2-2) με την ΑΕΚ στο «Καυτανζόγλειο», παίρνοντας βαθμολογική ανάσα στη μάχη για την παραμονή. Περόνε (39’), Μοντέιρο (64’) / Βάργκας (19’), Χριστοδουλόπουλος (76’) οι σκόρερ, αποβλήθηκε στο 82’ ο Μπακάκης, τραυματίστηκε ο Γκάλο.

Η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ μετρούσε μόνο νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ, ωστόσο ο Ηρακλής πήρε σπουδαίο βαθμό μετά το ισόπαλο 2-2 στο «Καυτανζόγλειο», εκμεταλλευόμενος τις λανθασμένες αντιδράσεις του Μπάρκα στα δύο γκολ. Με το βαθμό η ΑΕΚ έφτασε τους 30 και βρίσκεται στο -3 από την πεντάδα, ενώ ο «Γηραιός» ανέβηκε στους 14 και ισοβαθμεί με τον Λεβαδειακό στην 15η θέση, όντας στο -3 από την 13η ΑΕΛ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν την κατοχή από το ξεκίνημα, απειλώντας για πρώτη φορά στο 13’, με τον Ντίντακ να επιχειρεί πλασέ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Το γκολ για την ΑΕΚ ήρθε έξι λεπτά αργότερα, όταν μετά από λάθος του Σαραμαντά, ο Μάνταλος έδωσε στον Βάργκας, αυτός απέφυγε τον Αργυρόπουλο και με όμορφο σουτ νίκησε τον Χουάντερσον για το 1-0!

Ο Ηρακλής προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, έχοντας διπλή ευκαιρία στο 22’. Αρχικά ο Λαμπρόπουλος έδιωξε με το κεφάλι το μακρινό σουτ του Δώνη ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Κούρος έκανε νέα κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ. Δέκα λεπτά μετά η ΑΕΚ έχασε με τραυματισμό τον Γκάλο (υπάρχει κίνδυνος για κάταγμα σε δάκτυλο του ποδιού) και στο 39’ ο «Γηραιός» έφερε το σκορ στα ίσια. Ο Λεοζίνιο εκτέλεσε φάουλ για τον Περόνε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας αλλά και την ασταθή επέμβαση του Μπάρκα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή στο 59’ καθώς η ασυνεννοησία Μπάρκα-Βράνιες παραλίγο να οδηγήσει σε… αυτογκόλ. Δύο λεπτά μετά ο Αραούχο πήρε τη θέση του Βάργκας, όμως στο 64’ ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Μπάρκας υπέπεσε σε τραγικό λάθος μετά από πίεση του Κούρου, δίνοντας την ευκαιρία στον Μοντέιρο να πετύχει ένα εύκολο γκολ.

Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε στο 76’ όταν μετά από εξαιρετική συνεργασία των Χριστοδουλόπουλου, Πέκχαρτ και Αραούχο, ο Αργεντινός έκανε το σουτ, ο Χουάντερσον έδιωξε με τα πόδια, αλλά ο Χριστοδουλόπουλος πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε σε 2-2! Στο 80’ η «Ένωση» απείλησε με διαγώνιο σουτ του Πέκχαρντ για να ολοκληρώσει την ανατροπή όμως δύο λεπτά μετά ο Μπακάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Η ΑΕΚ έμεινε με δέκα και στις καθυστερήσεις κινδύνεψε με ήττα, αλλά ο Λεοζίνιο από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ, με το 2-2 να μένει ως το τέλος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.