Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στέφενς: «Είμαι χαρούμενος με τους νέους παίκτες»

Στέφενς: «Είμαι χαρούμενος με τους νέους παίκτες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/7/2013 21:36
Χαρούμενος με την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα από την εικόνα που έδειξαν οι νεαροί παίκτες της ομάδας ήταν ο Χουμπ Στέφενς μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Ανζί (0-0). Στα «ασπρόμαυρα» ο Λούκας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε πως η ομάδα του δεν άφησε την Ανζί να κάνει το παιχνίδι της, αναφέρθηκε στην σκληρή δουλειά που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις, ενώ έκανε και ένα σχόλιο για τον νεοαποκτηθέντα Λούκας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Χούμπ Στέφενς:


«Εχουμε δουλέψει πολύ σκληρά τις δύο τελευταίες ημέρες, αν και είχαμε το φιλικό. Θέλαμε οι παίκτες μας να είναι ανταγωνιστικοί παίζοντας από 45 λεπτά. Είμαστε χαρούμενοι που απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα όπως η Ανζί δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους και ουσιαστικά εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τους νέους ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ σημαντικό να δίνεις χρόνο συμμετοχής σε αυτά τα παιδιά, για να παίρνουν εμπειρίες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνισή τους».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ:

«Έχουμε δουλέψει πολύ τις τελευταίες 14 ημέρες, έχουμε μιλήσει αρκετά για το στυλ της οργάνωσης που θέλουμε να έχουμε στο γήπεδο. Η Ανζί δεν είχε απαντήσεις σε αυτό. Συνήθως ξεκινάς τα φιλικά με εύκολους αντιπάλους, αλλά είναι σημαντικό το πώς αγωνιστήκαμε κι απέναντι σε μία τέτοια ομάδα.

Για μένα το πρώτο ζητούμενο δεν είναι το αποτέλεσμα στα φιλικά, αλλά το πώς παίζεις. Οι παίκτες πάντα παίζουν για να κερδίσουν και είναι σημαντικό που η ομάδα έπαιξε με τέτοιο τρόπο για να κερδίσει».

Για την μεταγραφή του Λούκας:

«Τον ξέρω τον παίκτη, είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή του. Είδατε ότι και οι νεαροί παίκτες μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και από αυτόν περιμένουμε επίσης να μας βοηθήσει».

Ο νεαοποκτηθέντας άσος του ΠΑΟΚ, έφθασε σήμερα στην Αυστρία και μάλιστα φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας, η οποία αναρτήθηκε στο επισήμο twitter του συλλόγου:

Στέφενς: «Είμαι χαρούμενος με τους νέους παίκτες»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.