Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πύρρειος νίκη για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Πύρρειος νίκη για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2017 21:25
Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» από νωρίς την υπόθεση νίκη (2-0) απέναντι στην ΑΕΛ, ωστόσο έχασε με τραυματισμούς τους Ιντέγε και Ελιονούσι ενόψει των αγώνων με Οσμάνλισπορ και ΑΕΚ. Ανδρούτσος (1’) και Ιντέγε (9’) οι σκόρερ, μεγάλες ευκαιρίες από τους «ερυθρόλευκους» για περισσότερα τέρματα.

Εύκολο έργο είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΛ. Με δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 2-0 τους «βυσσινί» στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Παρόλα αυτά, η βραδιά των Πειραιωτών… στράβωσε από τους τραυματισμούς των Ιντέγε και Ελιονούσι, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες με εξάρθρωση ώμου με πρόβλημα στο δικέφαλο αντίστοιχα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πέτυχαν γκολ από τα αποδυτήρια, σκοράροντας στα πρώτα δεκατέσσερα δευτερόλεπτα! Ο Σεμπά έκλεψε την μπάλα από τον Γκόλια, μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε για τον Ανδρούτσο, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση «έγραψε» το 1-0.

Η ΑΕΛ θα μπορούσε να απαντήσει στο 8’ με τον Αβραάμ, ωστόσο ο άσος των «βυσσινί» δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Καπίνο. Ο Ολυμπιακός κράτησε το μηδέν και στο επόμενο λεπτό «καθάρισε» τη νίκη με κοντινή προβολή του Ιντέγε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων και έφτασε τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έλεγχαν απόλυτα το ματς, χάνοντας ένα… τσουβάλι ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα τους. Στο 11’ το σουτ του Φορτούνη έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 13’ ο Έλληνας άσος βρήκε ιδανικά τον Ελιονούσι, όμως ο Νορβηγός δεν κατάφερε από θέση βολής να νικήσει τον Ξενοδόχοφ. Τρία λεπτά μετά ο γκολκίπερ της ΑΕλ είπε «όχι» σε διαγώνιο σουτ του Ιντέγε, ενώ στο 25’ η λόμπα που επιχείρησε ο Νιγηριανός δεν βρήκε στόχο.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Σεμπά αστόχησε από πλεονεκτική θέση, έπειτα από γύρισμα του Ελιονούσι, ενώ στο 36’ ο Ξενοδόχοφ έβγαλε με το πόδι το πλασέ του Φορτούνη από πλάγια θέση. Τέσσερα λεπτά μετά ο άσος του Ολυμπιακού απείλησε με απευθείας φάουλ στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 45’ το δυνατό σουτ του Σεμπά από το ύψος της περιοχής κατέληξε στα χέρια του Ξενοδόχοφ.

Στην επανάληψη, οι Πειραιώτες επέλεξαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα με την Οσμανλισπόρ, ωστόσο είχαν ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ. Στο 54’ ο Ξενοδόχοφ απέκρουσε το δυνατό σουτ του Ελιονούσι, ενώ 62’ νίκησε ξανά τον Νορβηγό, αυτή τη φορά από θέση τετ-α-τετ.

Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε το σοκ για τον Ολυμπιακό, αφού ο Ιντέγε έβγαλε τον ώμο του και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, δίνοντας τη θέση του στον Καρντόσο. Ο τραυματισμός του Νιγηριανού επισκίασε το παιχνίδι, ενώ στο 90’ πρόβλημα αποκόμισε και ο Ελιονούσι, ο οποίος έπεσε στο χορτάρι πιάνοντας το δικέφαλο. Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και πλέον στον Ολυμπιακό επικρατεί αγωνία για τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.