Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Ατρόμητο ο Μανιάτης

Στον Ατρόμητο ο Μανιάτης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2017 17:51
Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Μανιάτης. Ο διεθνής μέσος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών με τους Περιστεριώτες.

Την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Περιστερίου και θα φορέσει τη φανέλα της μέχρι το καλοκαίρι. Ο Ατρόμητος θα αποτελέσει έτσι την 4η ομάδα στην καριέρα του 30χρονου μετά τους Πανιώνιο, Ολυμπιακό και Σταντάρ Λιέγης.

Αμέσως μετά τις υπογραφές ο Μανιάτης δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο για την υπομονή που έδειξαν στο θέμα της μεταγραφής μου. O Aτρόμητος συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες, έχει παίξει συνεχόμενα χρόνια στην Ευρώπη, σε τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και στους αγώνες».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:


Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μανιάτη!.

Ισχυρή προσωπικότητα, ακατάπαυστο πάθος, ανεξάντλητα πνευμόνια χαρακτηρίζουν τον ενεργεία αρχηγό της Εθνικής Ομάδας που έμεινε πριν λίγες ημέρες ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας μέχρι τις 30 Ιούνιου 2017.

Ο Γιάννης Μανιάτης θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «22».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.