Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Πρίγιοβιτς τον οδηγεί στα ημιτελικά

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Πρίγιοβιτς τον οδηγεί στα ημιτελικά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2017 21:28
Με τρομερό γκολ του Πρίγιοβιτς (64’), ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 την Ξάνθη στα Πηγάδια και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μυστακίδης (21’) και Λάζιτς (52’) τα άλλα γκολ, με δέκα από το 70’ λόγω αποβολής του Ενρίκε ο «δικέφαλος του Βορρά».

«Διπλό» πρόκρισης για ΠΑΟΚ στα Πηγάδια. Παρότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο για 20 λεπτά, ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 2-1 την Ξάνθη και βρίσκεται με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 11ο λεπτό, με τον Φλίσκα να κόβει τελευταία στιγμή τον Κουλούρη, που είχε πατήσει στην περιοχή. Ένα λεπτό μετά το σουτ του Λουσέρο πέρασε άουτ και η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς σημειώθηκε στο 15’. Μετά από ωραία μπαλιά του Μυστακίδη, ο Πέδρο Ενρίκε σούταρε από θέση βολής, στέλνοντας τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά της εστίας του Ζίβκοβιτς.

Όπως αποδείχτηκε, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έπρεπε να περιμένουν άλλα έξι λεπτά για να πανηγυρίσουν. Στο 21’, μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του Ίβιτς, ο Μπίσεσβαρ έκανε τη σέντρα προς τον Μυστακίδη που με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η Ξάνθη δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 41’ ο ΠΑΟΚ είχε νέα καλή στιγμή με τον Μυστακίδη, το πλασέ του οποίου κόπηκε από τον Σιλά. Το 1-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν με τραυματισμό τον Κάνιας (έσω πλάγιο), ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 31’ από τον Κάτσε.

Η Ξάνθη μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 52’ έφερε το σκορ στα ίσια με δυνατό σουτ του Λάζιτς, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον Γλύκο. Αμέσως ο Ίβιτς έριξε στο ματς τον Πρίγιοβιτς και ο νεοαποκτηθέντας φορ του ΠΑΟΚ έδωσε ξανά τη λύση. Στο 64’ ο Σέρβοελβετός φορ του ΠΑΟΚ κατέβασε την μπάλα με το στήθος, την έστρωσε μπροστά του και με απευθείας σουτ νίκησε τον Ζίβκοβιτς, φτάνοντας ήδη τα τρία γκολ σε τέσσερα ματς.

Έξι λεπτά μετά, ο «δικέφαλος του Βορρά» έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημ, λόγω αποβολής του Πέδρο Ενρίκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό τάκλιν. Ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τους Μεχία και Σολτάνι, ωστόσο με εξαίρεση μια κεφαλιά του τελευταίου στο 90+1’, οι Ακρίτες δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ είχε σημαντική στιγμή για το 3-1 στο 87’, με τον Ζίβκοβιτς να αποκρούει το πλασέ του Πρίγιοβιτς. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα ενόψει της ρεβάνς στη Τούμπα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.