Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Μολίνς ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Μολίνς ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2017 18:17
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Γκιγέρμο Μολίνς, με τον Σουηδό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο 1,5 έτους με το «τριφύλλι».

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Γκιγέρμο Μολίνς στον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την κινεζική Ρεν και αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο 28χρονος έχει γεννηθεί στην Ουρουγουάη αλλά μεγάλωσε στην Σουηδία, έχοντας υπάρξει συμπαίκτης των Μπεργκ και Χουλτ στην Εθνική Σουηδίας (έξι συμμετοχές/1 γκολ). Από το 2006 μέχρι το 2011 φόρεσε τη φανέλα της Μάλμε, μετρώντας 15 γκολ σε 106 συμμετοχές.

Ακολούθησαν δύο ανεπιτυχή περάσματα σε Άντερλεχτ (11 συμ/1 γκολ) και Μπέτις (5 συμ.) και το 2013 επέστρεψε στην Μάλμε, με την οποία έχει σημειώσει συνολικά 43 γκολ και 25 ασίστ σε 154 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή στην κινεζική Ρεν, απ' όπου έμεινε ελεύθερος στο τέλος του μήνα, έχοντας σημειώσει 3 ασίστ σε 13 παιχνίδια.

Η ανακοίνωση και το βιογραφικό του παίκτη από την ΠΑΕ:


«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Γκιγέρμο Μολίνς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 έτους. Ο Γκιγέρμο Μολίνς γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 1988 στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης και μόλις ενός έτους η οικογένειά του μετακόμισε στη Σουηδία.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική διαδρομή του στην ακαδημία της Κέβλινγκε και στα 17 του πέρασε τα δοκιμαστικά και εντάχθηκε στη Μάλμε. Πήρε φανέλα βασικού και έκανε σημαντική καριέρα, η οποία οδήγησε την Άντερλεχτ να τον αποκτήσει το 2011.

Οκτώ ημέρες μετά τη μεταγραφή του τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε σχεδόν όλη τη σεζόν. Τον Ιανουάριο του 2013 δόθηκε δανεικός στη Μπέτις απ' όπου γύρισε στην Άντερλεχτ το καλοκαίρι. Εκείνη την περίοδο επέστρεψε στη Μάλμε όπου παρέμεινε έως το περασμένο καλοκαίρι.

Τελευταίος σταθμός του η κινεζική Ρεν απ' όπου αποδεσμεύτηκε τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου. Είναι διεθνής με την εθνική Σουηδίας (6 συμμετοχές) αλλά και τις εθνικές Κ-21, Κ-19»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.