Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» από νωρίς ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» από νωρίς ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2017 21:32
Ο Ολυμπιακός σκόραρε από το 2ο λεπτό με γκολ του Βιάνα και τελικά πήρε άνετη νίκη με 3-0 επί του ουραγού Ηρακλή στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ελιονούσι (42’) και Φορτούνης (56’) τα άλλα γκολ, ακόμα μια ασίστ για Σεμπά.

Σε περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 3-0 τον «Γηραιό» και διεύρυναν ξανά στο +13 τη διαφορά τους από ΠΑΟΚ και Πανιώνιο που ισοβαθμούν στην 2η θέση.

Τα πάντα τελείωσαν από πολύ νωρίς, αφού στο 2ο λεπτό, ο Σεμπά εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Βιάνα με κεφαλιά στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας, «έγραψε» το 1-0. Όλα έγιναν αμέσως πιο εύκολα για τους «ερυθρόλευκους», που είχαν τον απόλυτο έλεγχο, ψάχνοντας ένα δεύτερο τέρμα.

Στο 16’ ο Χουάντερσον μπλόκαρε το σουτ του Σεμπά, ενώ στο 31’ πρόλαβε τη μπάλα προ του Ιντέγε. Δύο λεπτά μετά ο γκολκίπερ του Ηρακλή έδιωξε δύσκολα το δυνατό σουτ του Φορτούνη, ενώ στο 35’ μπλόκαρε τη μπάλα έπειτα από σουτ του Ελιονούσι. Στο επόμενο λεπτό ο Σεμπά δοκίμασε το πόδι έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 39’ ο Φορτούνης δεν κατάφερε να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον Χουάντερσον.

Η πίεση του Ολυμπιακού απέδωσε καρπούς στο 42’, καθώς μετά από σέντρα του Φιγκέιρας, ο Ελιονούσι έπιασε την κεφαλιά και «έγραψε» το 2-0. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) ο Σεμπά είχε νέα καλή στιγμή με σουτ για να σκοράρει, ωστόσο το 3ο γκολ των Πειραιωτών ήρθε λίγα λεπτά μετά από τον Φορτούνη. Στο 56’, μετά από φάση διαρκείας, ο Χουάντερσον απόκρουσε το πλασέ του Ιντέγε, όμως ο Έλληνας άσος πήρε το ριμπάουντ και εκτέλεσε άμεσα τον γκολκίπερ του Ηρακλή, «γράφοντας» το 3-0.

Το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Χουάντερσον να αρνείται ξανά το γκολ στον Σεμπά (76’) και τον Ηρακλή να είχε καλή στιγμή με τον Κούρο για να πετύχει το γκολ της τιμής. Το 3-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και ο Ολυμπιακός χωρίς να ζοριστεί συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια, Μάρτινς (59' Ανδρούτσος), Ρομάο, Ελιουνούσι (72' Μανθάτης), Σεμπά, Φορτούνης (78' Μάριν), Ιντέγε

Ηρακλής: Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Στάμου, Ρούσσος (80' Κυνηγόπουλος), Αγγελόπουλος (61' Πασάς), Δώνης, Τζανετόπουλος, Κούρος, Μοντέιρο, Αργυρόπουλος, Περόνε (68' Μπαστακός

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.