Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Βύθισε» την Λέστερ η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: «Βύθισε» την Λέστερ η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2017 20:14
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-0 την Λέστερ μέσα στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ», πλησίασε την τετράδα και άφησε τους πρωταθλητές στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μχιταριάν (42’), Ζλάταν (44’) και Μάτα (49’) οι σκόρερ.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν με 3-0 από την έδρα της Λέστερ και σε συνδυασμό με τις ήττες των Άρσεναλ και Λίβερπουλ πλησίασαν στο -2 τη διαφορά τους από την 4η θέση.

Μετά από ένα 20λεπτο χωρίς σημαντικές φάσεις, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πήρε τον έλεγχο και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη με δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών. Στο 42’ ο Μχιταριάν άνοιξε το σκορ με ωραία ενέργεια, ενώ στο 44’ ο Ιμπραΐμοβιτς «έγραψε» το 2-0 με άψογο τελείωμα, φτάνοντας ήδη τα 20 γκολ στη σεζόν. Ο τελευταίος που είχε φτάσει σ’ αυτό τον αριθμό με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ ήταν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι με 30 γκολ τη σεζόν 2012/13.

Η Λέστερ δεν κατάφερε να αντιδράσει (μόνη αγγλική ομάδα χωρίς γκολ το 2017 στην Πρέμιερ) και στο 49’ ο Μάτα «κλείδωσε» τη νίκη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα για τους πρωταθλητές, που βρίσκονται πλέον στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα, κυκλοφορούν αρκετά σενάρια που θέλουν τον Κλαούντιο Ρανιέρι να βρίσκεται σε δυσχερή θέση όσον αφορά το μέλλον του στις «αλεπούδες», όντας το δεύτερο φαβορί για απόλυση μετά τον Άιτορ Καράνκα της Μίντλεσπρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.