Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Ζεσούς λύτρωσε την Σίτι στο 90+2’

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Ζεσούς λύτρωσε την Σίτι στο 90+2’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2017 17:24
Με δύο γκολ του Γκαμπριέλ Ζεσούς (το δεύτερο στο 90+2’) η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-1 την Σουόνσι στο «Έτιχαντ», με τους «κύκνους» να είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 81’ με τον Σίγκουρντσον.

Η Μάντσεστερ Σίτι «φλέρταρε» με νέα βαθμολογική απώλεια, ωστόσο ο Γκαμπριέλ Ζεσούς… ξελάσπωσε την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Με δύο γκολ του Βραζιλιάνου φορ, οι «πολίτες» κέρδισαν με 2-1 την Σουόνσι στο «Έτιχαντ» και ανέβηκαν στην 3η θέση με -1 από την 2η Τότεναμ και στο -10 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 11’ πήραν προβάδισμα με κοντινό πλασέ του Γκαμπριέλ Ζεσούς. Ο Τουρέ είχε δύο καλές στιγμές για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Σανέ σημάδεψε το δοκάρι. Από το 60’ η Σουόνσι ανέβασε την απόδοση της, δεν επέτρεψε στην Σίτι να απειλήσει και στο 81’ έφερε το σκορ στα ίσια με ωραίο σουτ του Σίγκουρντσον.

Ο Γκουαρδιόλα έριξε αμέσως στο ματς τον Αγκουέρο, όμως η Σίτι δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις την εστία της Σουόνσι. Όλα έδειχναν ότι οι «κύκνοι» θα έπαιρναν το βαθμό, ωστόσο στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζεσούς έπιασε στον… ύπνο την άμυνα των φιλοξενούμενων και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Φαμπιάνσκι, χαρίζοντας τη νίκη στους «πολίτες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.