Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Από εξάρα σε εξάρα η ΑΕΚ!

Σούπερ Λιγκ: Από εξάρα σε εξάρα η ΑΕΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2017 16:55
Μετά την εξάρα στον Λεβαδειακό, η ΑΕΚ διέλυσε με 6-0 την Βέροια στο ΟΑΚΑ, πετυχαίνοντας πέντε γκολ στο πρώτο μέρος για πρώτη φορά μετά το 2009. Χριστοδουλόπουλος (12’, 89’), Λαμπρόπουλος (15’), Μάνταλος (25’), Τομάς (36’ αυτ.) και Βράνιες (40’) οι σκόρερ της «Ένωσης».

Σε μεσημεριανό περίπατο μετέτρεψε η ΑΕΚ το παιχνίδι με τη Βέροια στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Χιμένεθ «σκόρπισε» με 6-0 την αντίπαλο της και συνεχίζει σε ανοδική πορεία μετά την πρόσληψη του Ισπανού τεχνικού.

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο 12ο λεπτό, με τον Χριστοδουλόπουλο να ανοίγει το σκορ με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, αν και οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν επιθετικό φάουλ του Πέκχαρντ στον Καλί. Τρία λεπτά μετά, ο Αραούχο επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να βρίσκει στον Βράνιες και να φτάνει στον Λαμπρόπουλο, ο οποίος με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο 25’ «καθάρισαν» οριστικά την υπόθεση νίκη, με τον Μάνταλο να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από γύρισμα του Πέκχαρντ. Έντεκα λεπτά μετά, ο Μάνταλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Τομάς αντί να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, εκτοξεύοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Ο Μάνταλος συμμετείχε και στο 5ο γκολ της ΑΕΚ καθώς από δική του σέντρα στο 40’, ο προωθημένος Βράνιες έκανε την προβολή και διαμόρφωσε το 5-0! Στα αξιοσημείωτα πως η «Ένωση» είχε να πετύχει πέντε γκολ στο πρώτο μέρος από τις 8 Μαρτίου του 2009 απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Στην επανάληψη ο Χιμένεθ έδωσε την πρώτη συμμετοχή στον Βινίσιους, ο οποίος μπήκε στο 54' αντί του Ντίντακ. Οι παίκτες της ΑΕΚ κατέβασαν ταχύτητα, ωστόσο είχαν φάσεις για να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Στο 59’ το γυριστό του Πέκχαρντ ήταν άστοχο, ενώ στο 64’ το διαγώνιο σουτ του ορεξάτου Χριστοδουλόπουλου πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Τρία λεπτά μετά το απευθείας φάουλ του Αϊντάρεβιτς πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 73’ το σουτ του Πατίτο από πλεονεκτική θέση ήταν άστοχο. Στο 79’ ο Πέκχαρντ επιχείρησε να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι, στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ και τελικά το 6ο γκολ της ΑΕΚ ήρθε από τον Χριστοδουλόπουλο. Στο 89’ ο Πατίτο έβγαλε ωραία στον Έλληνα άσο και αυτός με όμορφη κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 6-0, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.