Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Σφαλιάρα» Μάρκο Σίλβα σε Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: «Σφαλιάρα» Μάρκο Σίλβα σε Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2017 19:02
Η Χαλ του Μάρκο Σίλβα κέρδισε με 2-0 την Λίβερπουλ και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στη μάχη για τη σωτηρία, αφήνοντας την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στο -13 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Εξάρα η Έβερτον (6-3 την Μπόρνμουθ) με καρέ του Λουκάκου, μεγάλες νίκες για Γουέστ Χαμ και Σάντερλαντ.

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Χαλ. Μετά το βαθμό στο «Όλντ Τράφορντ», η ομάδα του Μάρκο Σίλβα κέρδισε με 2-0 την Λίβερπουλ στο «KCOM» και πήρε σημαντική νίκη στη μάχη για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Στον αντίποδα, οι «κόκκινοι» γνώρισαν ακόμα μια βαθμολογική απώλεια και πλέον βρίσκονται στο -13 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Οι «Τίγρεις» ήταν εξαιρετικά στημένοι στο πρώτο μέρος, περιόρισαν την Λίβερπουλ σε φλύαρη κατοχή και στο φινάλε του ημιχρόνου (44’) ο Εντιαγέ «έγραψε» το 1-0 εκμεταλλευόμενος τη γκάφα του Μινιολέ.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Κλοπ πίεσε ασφυχτικά για να φέρει το σκορ στα ίσια, ωστόσο όποτε χρειάστηκε ο Γιακούποβιτς δήλωσε «παρών» και έξι λεπτά πριν τα φινάλε ο Νιάς «σφράγισε» τη νίκη της Χαλ στην αντεπίθεση, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Στα αξιοσημείωτα πως ο κόσμος στις εξέδρες φώναζε το όνομα του Μάρκο Σίλβα. Και πώς να μην το κάνει άλλωστε, μιας και οι «Τίγρεις» θυμίζουν ξανά ομάδα και βρίσκονται πλέον στο -1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στα άλλα παιχνίδια, η Έβερτον διέλυσε με 6-3 την Μπόρνμουθ στο «Γκούντισον Παρκ», με τον Λουκάκου να σημειώνει τα τέσσερα από τα έξι γκολ των «ζαχαρωτών». Φωτιά παίρνει η μάχη της παραμονής, με την ουραγό Σάντερλαντ να διαλύει με 4-0 την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο (εκτός αποστολής ο Μιλιγόβιεβιτς) και να πιάνει τους «αετούς» στην 18η θέση.

Με τον νεοαποκτηθέντα Νιάνγκ να σημειώνει γκολ και ασίστ, η Γουότφορντ κέρδισε με 2-1 την Μπέρνλι, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 6ο λεπτό. Σ’ όλο το ματς αγωνίστηκε ο Χοσέ Χολέμπας, που μοίρασε την ασίστ στο δεύτερο γκολ. Από την άλλη, η Σαουθάμπτον προηγήθηκε της Γουέστ Χαμ με τον νεοαποκτηθέντα Γκαμπιαντίνι, ωστόσο τα «σφυριά» έκαναν την ανατροπή (3-1) και έφυγαν με νίκη από το «Σέντ Μέρις». Τέλος, η Γουέστ Μπρομ κέρδισε με 1-0 την Στόουκ και ανέβηκες την 8η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.