Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ουζουνίδης: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τις μεταγραφές»

Ουζουνίδης: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τις μεταγραφές»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2017 22:06
Απογοητευμένος για τη μεταγραφική ανεπάρκεια του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο γα προσθήκες μέσω της ελεύθερης αγοράς.

Με δηλώσεις του στην Nova, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξέφρασε την απογοήτευση του για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ενισχυθεί σημαντικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τονίζοντας συγκεκριμένα: «Αυτό είναι το ρόστερ αυτή την στιγμή, με αυτούς πρέπει να δουλέψουμε».

Μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός είπα στην κάμερα της NOVA:


Για τα νέα παιδιά που έπαιξαν κόντρα στον Κισσαμικό: «Έχω δείξει ως προπονητής πως αν κάποιος παίκτης έχει ταλέντο θα τον βοηθήσω όσο μπορώ. Από κει και πέρα εξαρτάται από εκείνους ως προς την συνέχεια που θα έχουν. Δεν λέει κάτι μια καλή εμφάνιση. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι τέτοια ομάδα. Το ταλέντο το έχουν, το μυαλό πρέπει να μείνει στην θέση του. Σε αυτή την ηλικία εύκολα μπορείς να φύγεις από τον δρόμο. Όλα εξαρτώνται από αυτούς. Ο προπονητής δεν είναι μόνο να τους προετοιμάζει μέσα στο γήπεδο, πρέπει να τους κατευθύνει. Είναι σοβαρά παιδιά και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».

Για τις μεταγραφές: «Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από τη στιγμή που θέλαμε να έρθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα και δεν ήρθαν. Είμαστε ικανοποιημένοι μόνο από τον αριθμό αποχωρήσεων. Όταν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα, ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είναι εύκολο να κάνεις και προσθήκες. Προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποιους παίκτες, δεν τα καταφέραμε, αλλά από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται και θα δούμε αν θα μπορέσουμε να βρούμε κάποια περίπτωση ελεύθερου ποδοσφαιριστή. Διαφορετικά θα συνεχίσουμε με αυτούς που έχουμε. Αυτό είναι το ρόστερ αυτή την στιγμή, με αυτούς πρέπει να δουλέψουμε και να τους κάνουμε καλύτερους».

Για το ματς με τον ΠΑΣ και τον Αστέρα: «Το ματς του Σαββάτου είναι πολύ δύσκολο κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα και έναν κακό αγωνιστικό χώρο που αδικεί και την ομάδα του ΠΑΣ. Είναι μία ομάδα με σταθερό κορμό, υπάρχει συνοχή. Ο αγωνιστικός χώρος είναι τροχοπέδη για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Πηγαίνει στην μονομαχία, στην δύναμη, στην αποφυγή λαθών. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.