Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Προβάδισμα στη Μαδρίτη για Μπαρτσελόνα

Κύπελλο Ισπανίας: Προβάδισμα στη Μαδρίτη για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2017 23:57
Με γκολάρες των Σουάρες (7’) και Μέσι (33’), η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-1 την Ατλέτικο στη Μαδρίτη και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Μείωσαν με Γκριεζμάν (59’) οι «ροχιμπλάνκος», που είχαν μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε για την ισοφάριση.

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου έκανε η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 2-1 της Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν» και πλέον καλούνται απλά να υπερασπιστούν το υπέρ τους προβάδισμα στη ρεβάνς του «Καμπ Νου».

Οι Καταλανοί ξεκίνησαν ονειρικά το παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό του παιχνιδιού. Μετά από κλέψιμο του Μασεράνο στον Γκριεζμάν, ο Σουάρες έφυγε στην αντεπίθεση, ξεπέρασε εντυπωσιακά τον Σάβιτς και με άψογο τελείωμα στο τετ-α-τετ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 1-0 για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 33’ η Μπαρτσελόνα «χτύπησε» ξανά, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε σουτ-«κεραυνό» του Μέσι λίγο έξω από την περιοχή. Το 2-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, με τους «ροχιμπλάνκος» να μπαίνουν πιο δυνατά στην επανάληψη, ψάχνοντας τον τρόπο για να επιστρέψουν στο ματς.

Στο 50’ ο Άλμπα έκοψε σωτήρια τον Γκάμπι πριν βγει τετ-α-τετ με τον Σίλεσεν, όμως στο 59’ μετά από φάουλ του Ισπανού μέσου, ο Γκοντίν έδωσε με το κεφάλι στον Γκριεζμάν και ο Γάλλος με κοντινή κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Τέσσερα λεπτά μετά ο Γκριεζμάν θα μπορούσε να φέρει το σκορ στα ίσια, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον Σίλεσεν.

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήρθε στο 75’ με απευθείας φάουλ του Μέσι που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 77’ ο Αργεντινός έδωσε πάρε-βάλε στον Νεϊμάρ, όμως ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στην… εξέδρα. Από εκείνο το σημείο, η ομάδα του Σιμεόνε ανέβασε ρυθμούς όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2.

Στο 82’ το τακουνάκι του Τόρες έφυγε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 85’ ο Ισπανός βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το πλασέ του ήταν άστοχο. Τρία λεπτά μετά ο Σίλεσεν μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Φιλίπε Λουίζ ενώ στο 90’ το διαγώνιο σουτ του Γκαμεϊρό έφυγε άουτ. Η Ατλέτικο δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ενόψει της ρεβάνς στο «Καμπ Νου» στις 7 Φεβρουαρίου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.