Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε και από τη Λάρισα ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε και από τη Λάρισα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2017 22:04
Ο ΠΑΟΚ, με γκολ των Μυστακίδη-Μάτος, πέρασε με 2-0 από την έδρα της ΑΕΛ, έφτασε τις 11 νίκες στα 12 τελευταία ματς και έπιασε Πανιώνιο και Ξάνθη στην 2η θέση.

Το «τρένο» του ΠΑΟΚ πέρασε και από τη Λάρισα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 2-0 την ΑΕΛ, έφτασε τις 6 σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις και μετράει πέντε σερί «διπλά» χωρίς να έχει δεχτεί γκολ.

Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς ήταν κυρίαρχοι στα πρώτα 45 λεπτά, ανοίγοντας το σκορ με τη συμπλήρωση 9 λεπτών. Ο Μυστακίδης εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία των Φατιόν και Μονιάκη να απομακρύνουν, μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Η ΑΕΛ «άγγιξε» την ισοφάριση με τη… σέντρα, αφού στο 10’ ο Γκαγιέγο επιχείρησε διαγώνιο σουτ αναγκάζοντας τον Γλύκο σε απόκρουση.

Η συνέχεια του αγώνα βρήκε τον ΠΑΟΚ να είχε την υπεροχή, ψάχνοντας τον τρόπο για να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ. Στο 16’ η κεφαλιά του Κουλούρη έφυγε πάνω από την εστία, ενώ στο 23’ ο Τσίμιροτ δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι. Ο τελευταίος είχε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 41’, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι με πλασέ από το ύψος της περιοχής.

Οι αλλαγές του Τσιώλη με την έναρξη της επανάληψης (Αβραάμ και Βαρέλα) δεν άλλαξαν την εικόνα της ΑΕΛ και ο ΠΑΟΚ πέτυχε δεύτερο γκολ στο 61’. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπίσεσβαρ, ο Μάτος πήδηξε μόνος του για την κεφαλιά και «έγραψε» το 2-0. Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν δίχως άλλη αξιόλογη φάση, καθώς η ΑΕΛ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αντιδράσει. Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Ίβιτς να δίνει χρόνο συμμετοχής στους Ενρίκε (ντεμπούτο) και Πρίγιοβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.