Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Όλα μηδέν στα Πηγάδια

Σούπερ Λιγκ: Όλα μηδέν στα Πηγάδια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2017 21:26
Ξάνθη και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στα Πηγάδια, σ’ ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής των Γκάλο (6’) και Τριάδη (58’).

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Ξάνθης με την ΑΕΚ στα Πηγάδια. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 στα Πηγάδια, σε ένα παιχνίδι με μόλις επτά τελικές. Με το βαθμό, οι Ακρίτες παραμένουν στη δεύτερη θέση ισοβαθμώντας με τον Πανιώνιο στους 32 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ έπιασε προσωρινά τον ΠΑΟΚ στην 5η θέση με 26, με τους Θεσσαλονικείς όμως να έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για την ΑΕΚ, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο Λουσέρο βγήκε απέναντι στον Μπάρκα, με τον Γκάλο να τον ανατρέπει και τον Παπαδόπουλο να του δείχνει την κόκκινη κάρτα. Το αριθμητικό μειονέκτημα ανάγκασε τον Χιμένεθ να αλλάξει αμέσως τα πλάνα του, ρίχνοντας στο ματς τον Μπακάκη στη θέση του Πατίτο και συνέχισε με ένα 4-4-1.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Ξάνθη δεν κατάφερε να γίνει απειλητική και η πρώτη φάση του αγώνα άνηκε στην «Ένωση», με τον Χριστοδουλόπουλο να επιχειρεί σέντρα-σουτ στο 26’ και τη μπάλα να περνάει άουτ. Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι κέρδιζαν μέτρα και στο 38’ έφτασαν μια «ανάσα» από το 1-0. Ο Τριάδης απέφυγε τον Βράνιες μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Μπάρκας με εξαιρετική επέμβαση κράτησε το μηδέν. Αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος.

Οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο ξεκίνημα της επανάληψης, καθώς στο 58’ ο Τριάδης είδε δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Μάνταλο και άφησε την Ξάνθη με δέκα. Το παιχνίδι κυλούσε δίχως φάσεις, αφού καμία ομάδα δεν επιχείρησε να ρισκάρει. Ενδεικτικό ότι η επόμενη φάση σημειώθηκε στο 82’ με ένα άστοχο σουτ του Μάνταλου.

Στα τελευταία λεπτά, η ΑΕΚ ανέλαβε τα ηνία, ψάχνοντας το νικητήριο γκολ, ωστόσο με εξαίρεση μια κεφαλιά του Λαμπρόπουλου (86’) δεν απείλησε την εστία του Ζίβκοβιτς, με το 0-0 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.