Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση στο 90+7’ για Τότεναμ, άνετα Τσέλσι και Σίτι

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση στο 90+7’ για Τότεναμ, άνετα Τσέλσι και Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2017 19:08
Η Τότεναμ έχανε με 3-2 από την Γουίκομπ στο 88’ ωστόσο με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (89’ Άλι, 90+7’ Σον) πήρε τη νίκη με 4-3 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Άνετες προκρίσεις για Τσέλσι (4-0 την Μπρέντφορντ) και Μάντσεστερ Σίτι (3-0 την Κρίσταλ Πάλας).

Από την κόλαση στον… παράδεισο βρέθηκε μέσα σε λίγα λεπτά η Τότεναμ. Οι «πετεινοί» «φλέρταραν» με ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Γουίκομπ της 4ης κατηγορίας, ωστόσο με δύο γκολ στα… χασομέρια, πήραν τη νίκη με 4-3 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και προκρίθηκαν στους «16» του Κυπέλλου.

Η Γουίκομπ απέδειξε ότι δεν πήγε για… τουρισμό στο Λονδίνο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ του Χέινς (23’, 36’ πεν.). Στην επανάληψη, η Τότεναμ κατάφερε να απαντήσει άμεσα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια μέσα σε τέσσερα λεπτά χάρη στα τέρματα των Σον (60’) και Γιάνσεν (64’ πεν.).

Οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο πτοήθηκαν αλλά πήραν εκ νέου προβάδισμα στο 83’ με ωραία κεφαλιά του Τόμσον. Ωστόσο στο 89’ ο Ντέλε Άλι ισοφάρισε το σκορ σε 3-3 δίνοντας το… φιλί της ζωής στην Τότεναμ, που μ’ αυτό το σκορ θα οδηγούσε το ζευγάρι σε επαναληπτικό. Όμως, στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σον έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Γιάνσεν και με εύστοχο πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Άνετες προκρίσεις για Τσέλσι και Σίτι


Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση στο 90+7’ για Τότεναμ, άνετα Τσέλσι και Σίτι
Αντίθετα, εύκολο έργο είχε η Τσέλσι απέναντι στη συμπολίτισσα Μπρέντφορντ, παίρνοντας εμφατική νίκη με 4-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο Αντόνιο Κόντε παρέταξε την ομάδα με αρκετές αλλαγές ενόψει και του ντέρμπι με την Λίβερπουλ, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους «μπλε» να πάρουν εύκολη νίκη. Την αρχή έκανε ο Γουίλιαν στο 14’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 21’ ο Πέδρο «έγραψε» το 2-0 μετά από ωραία ασίστ του Μπατσουαγί.

Στο 69’ ο νεοεισελθόντας Ιβάνοβιτς (ακούγεται έντονα για Ζενίτ) ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, ενώ το τελικό 4-0 «έγραψε» στο 81’ ο Μπατσουαγί με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 3-0 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16».

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς πήρε φανέλα βασικού και στο 43’ έδωσε την ασίστ στο γκολ του Στέρλινγκ για το 1-0. Το 2-0 «έγραψε» στο 71’ ο Σανέ ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Γιάγια Τουρέ.

Στα άλλα παιχνίδια ξεχωρίζει η νίκη-πρόκριση της Λίνκολν (5η κατηγορία) με 3-1 απέναντι στην Μπράιτον. Ηχηρός και ο αποκλεισμός της Νιούκαστλ η οποία ηττήθηκε με 3-0 από την Όξφορντ.

Με τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, η Μίντλεσμπρο κέρδισε με 1-0 την Άκρινγκτον, ενώ η Χάντερσφιλντ πέρασε με 4-0 από την έδρα της Ροτσντέιλ. Τέλος, η Μπλάκμπερν κέρδισε με 2-0 την Μπλάκπουλ, ενώ νίκη-πρόκριση με το ίδιο σκορ πήρε η Μπέρνλι απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.