Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» Κουτίνιο η Λίβερπουλ

«Έδεσε» Κουτίνιο η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2017 15:05
Παίκτης της Λίβερπουλ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα είναι ο Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο πολυετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους».

Δεν το… κουνάει από την Λίβερπουλ ο Φελίπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος άσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους», το οποίο τον «δένει» στο «Άνφιλντ» μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Το νέο συμβόλαιο δεν περιλαμβάνει κάποια ρήτρα αποδέσμευσης, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα βάζει στον προσωπικό του λογαριασμό 175 χιλ. ευρώ την εβδομάδα, όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον σύλλογο.

Ο 24χρονος ανήκει στο δυναμικό της Λίβερπουλ από τον Ιανουάριο του 2013, όταν είχε αφήσει την Ίντερ, έχοντας εξελιχθεί σ’ έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας του Μερσεσάιντ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων προς τον σύλλογο. Είμαι ευτυχισμένος εδώ κα θα συνεχίσω να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά. Είναι τιμή μου να μείνω εδώ και τα επόμενα χρόνια. Όλοι με είχαν υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο όταν είχα έρθει και αισθάνομαι ότι παραμένω στην οικογένεια μου», δήλωσε ο Κουτίνιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.