Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Ντόρτμουντ ο Ίσακ

Στην Ντόρτμουντ ο Ίσακ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2017 15:46
Την απόκτηση του 17χρονου Σουηδού επιθετικού, Αλεξάντερ Ίσακ ανακοίνωσε η Ντόρτμουντ, με το ποσό της μεταγραφής να υπολογίζεται στα 10 εκατ. ευρώ. «Έδεσαν» Πούλισιτς οι Βεστφαλοί.

Στην Ντόρτμουντ και όχι στη Ρεάλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεξάντερ Ίσακ. Σουηδικά Μέσα ανέφεραν ότι ο 17χρονος επιθετικός βρίσκονταν μια «ανάσα» από τους Μαδριλένους, ωστόσο τελικά ο νεαρός άσος επέλεξε να αγωνιστεί στους Βεστφαλούς, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο Ίσακ είναι ο νεότερος σκόρερ στην Εθνική Σουηδίας (2 συμ./1 γκολ) και έχει τον χαρακτηρισμό «νέος Ιμπραΐμοβιτς» εξαιτίας του ταλέντου και του ύψους του (1.90μ). Συνολικά μετράει 13 γκολ και 1 ασίστ σε 29 παιχνίδι με την ΑΙΚ, η οποία φέρεται ότι έβαλε στα ταμεία της το ποσό των 10 εκατ. ευρώ.

«Ο Αλεξάντερ Ίσακ είναι ένας πολύ ταλαντούχος επιθετικός, που τον ήθελαν πολλοί κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επέλεξε την Ντόρτμουντ. Τόσο η Μπορούσια όσο και ο ίδιος ο παίκτης είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η μεταγραφή έχει τεράστιες δυνατότητες», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μίχαελ Ζορκ.

Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κρίστιαν Πούλισιτς, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Ο 18χρονος έχει ακουστεί στο παρελθόν για Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα, μετρώντας 2 γκολ και 4 ασίστ σε 13 παιχνίδια στη φετινή Μπουντεσλίγκα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.