Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ούτε τώρα ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Ούτε τώρα ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2017 21:32
Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στην Κέρκυρα και υποχώρησε στην 4η θέση, μετρώντας μόλις μια νίκη στα τελευταία 8 εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Μπέργκ (22’) και Επστάιν (29’) οι σκόρερ.

Άλλους δύο βαθμούς πέταξε ο Παναθηναϊκός μακριά από την έδρα του. Οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Κέρκυρα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, έχοντας τεράστιο πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κατάφερε να προηγηθεί στην μοναδική καλή της στιγμή στο πρώτο μέρος. Στο 22’ ο Βιγιαφάνες έβγαλε εξαιρετική κάθετη για τον Μπέργκ, ο οποίος πέρασε τη μπάλα από τον Κουτζαβασίλη και την έστειλε στα δίχτυα. Η Κέρκυρα δεν πτοήθηκε και στο 29’ έφερε το σκορ στα ίσια με ωραία ατομική ενέργεια του Επστάϊν.

Μετά την ισοφάριση, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να ανακάμψει, πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν κάποια μέτρα ωστόσο μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, δεν κατάφεραν να φτιάξουν κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Ουζουνίδης έριξε στη μάχη τον Λέτο αντί του Βλαχοδήμου και άλλαξε το σχηματισμό σε 4-4-2, ωστόσο στο 58’ ο Αργεντινός αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα, όπως και ο Χουλτ στο 33’. Στη θέση του πέρασε ο Χατζηγιοβάννης, γεγονός που επανέφερε το 4-3-3.

Η Κέρκυρα είχε την πρώτη ευκαιρία στην επανάληψη, με τον Βλαδοχήμο να διώχνει στη γωνία του το σουτ του Σιόντη στο 63’. Έξι λεπτά μετά ο Μπεργκ βρέθηκε απέναντι στον Κουτζαβασίλη, επιχείρησε νέο «κρέμασμα» αλλά αυτή τη φορά ο Βενέτης απομάκρυνε με κεφαλιά, λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 73’ ο Μπεργκ βρήκε τον Βιγιαφάνιες μέσα στην περιοχή αλλά ο Αργεντινός καθυστέρησε και κόπηκε από τον Σπίνουλα. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι «πράσινοι» κέρδισαν μέτρα, όμως η Κέρκυρα έκλεινε σωστά τους χώρους, κρατώντας το 1-1 μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.