Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ξεφεύγει η Τσέλσι, νίκη στο 90+8’ για Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ξεφεύγει η Τσέλσι, νίκη στο 90+8’ για Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2017 20:31
Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, η Τσέλσι κέρδισε με 2-0 την Χαλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και βρίσκεται στο +8 από την 2η Άρσεναλ, που επικράτησε με 2-1 της Μπέρνλι χάρη σε πέναλτι του Αλέξις στο 90+8’.

Συνεχίζει να απομακρύνεται από τους διώκτες της η Τσέλσι. Οι «μπλε» κέρδισαν με 2-0 την Χαλ στο Λονδίνο και βρίσκονται πλέον στο +8 από την 2η Άρσεναλ, στο +9 από την 3η Τότεναμ και στο +10 από την 4η Λίβερπουλ.

Ο Ντιέγκο Κόστα επέστρεψε στο αρχικό σχήμα μετά το περιστατικό που είχε με τον Αντόνιο Κόντε και ήταν αυτός που έδωσε τη λύση, ανοίγοντας το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με κοντινό πλασέ. Αυτή ήταν μια από τις λίγες φάσεις του πρώτου μέρους που η Τσέλσι φάνηκε απειλητική, αφού στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή.

Η Χαλ του Μάρκο Σίλβα πατούσε καλά στο ματς και στο 43’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Μαγκουάιρ για να πάρει αυτή το προβάδισμα. Μάλιστα, στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) ο Αλόνσο βρήκε το πόδι του Ερνάντες στην περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε παίζετε.

Η Τσέλσι αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις, εν αντιθέσει με τους «Τίγρεις» που είχαν κάποιες καλές στιγμές για το 1-1. Στο 53’ ο Κουρτουά έδιωξε το σουτ του Μέιλερ και στο 66’ απόκρουσε στη γωνία του το πλασέ του Ντόσον. Οι «μπλε» δεν είχαν ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, ωστόσο χρειάστηκαν μόλις μια για να σκοράρουν. Στο 81’ ο Φάμπρεγκας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Κέιχιλ με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0, «σφραγίζοντας» τη νίκη της Τσέλσι.

Στην 2η θέση με οχτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή βρίσκεται η Άρσεναλ, η οποία κέρδισε με 2-1 την Μπέρνλι στο «Έμιρειτς».

Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν στο 59’ με κεφαλιά του Μουστάφι, όμως στο 65’ ο Τσάκα πήγε με τα δύο πόδια πάνω στον Ντεφούρ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα. Η Μπέρνλι προσπάθησε να φέρει το σκορ στα ίσια και στο 90+3’ ο Γκρέι ισοφάρισε το σκορ σε 1-1, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μπαρνς από τον Κοκλέν.

Ωστόσο, στο 90+7’ ο Γάλλος, που ήταν σε θέση οφσάιντ, δέχτηκε κλωτσιά από τον Μι, δίνοντας την ευκαιρία στον Σάντσες να λυτρώσει την Άρσεναλ από την άσπρη βούλα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.