Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το συγκινητικό «αντίο» του Στάνκοβιτς στην Ίντερ

Το συγκινητικό «αντίο» του Στάνκοβιτς στην Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/7/2013 16:55
Την αποχώρηση του από την Ίντερ ανακοίνωσε ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, ο οποίος μετά από 10 χρόνια είπε «αντίο» στους «νερατζούρι» μέσω συγκινητικής ανακοίνωσης η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Σέρβος διεθνής αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ίντερ ύστερα από 10 χρόνια στα οποία μέτρησε 231 συμμετοχές, με τον ίδιο να δηλώνει πως ήταν τιμή του που φόρεσε τη φανέλα αυτού του συλλόγου, ενώ ευχαρίστησε την οικογένεια Μοράτι.

Αναλυτικά τα λόγια του Στάνκοβιτς:


«Ήταν τα δέκα πιο σημαντικά χρόνια της ζωής μου. Σε αυτά τα χρόνια μεγάλωσα ως άνδρας και προς μεγάλη μου ευχαρίστηση ως ποδοσφαιριστής. Θέλω να πω πολλά ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας που μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα αυτού του συλλόγου.

H οικογένειά μου θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια Μοράτι. Αν σκεφτώ ότι δεν θα ξαναφορέσω τη φανέλα της Ίντερ, θα δακρύσω, αλλά είμαι πάντα ειλικρινής και τα δάκρυά μου θα είναι ειλικρινά.

Δυστυχώς στη ζωή πρέπει να κοιτάς μπροστά. Αυτά τα χρόνια στο Μιλάνο έπαιξα δίπλα σε εξαιρετικούς αθλητές και κυρίως δίπλα σε σπουδαίους ανθρώπους. Είναι δύσκολο να βρω λόγια να ευχαριστήσω τον καθένα ξανά. Ήταν τιμή μου που φόρεσα αυτά τα χρώματα. Θα μείνουν για πάντα πάνω μου. Δεν μπορώ να τα σβήσω, κανείς δεν μπορεί
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.