Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Δούλεψαν» για την Τσέλσι!

Πρέμιερ Λιγκ: «Δούλεψαν» για την Τσέλσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2017 21:30
Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Έτιχαντ», με τους «πετεινούς» να επιστρέφουν από το 2-0 και να φεύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα των «πολιτών».

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Έτιχαντ», σκορ που αφήνει απόλυτα ικανοποιημένη μόνο την Τσέλσι, που έχει την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο στην κορυφή.

Η Σίτι είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Στο 12’ το σουτ του Αγκουέρο έφυγε άουτ ενώ στο 20’ ο Γιορίς έδιωξε την προσπάθεια του Σίλβα. Στο ίδιο λεπτό, το σουτ του Ζαμπαλέτα έφυγε δίπλα από το δοκάρι, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το διαγώνιο σουτ του Ντε Μπρούιν (28’). Στο 34’ η κεφαλιά-ψαράκι του Σανέ έφυγε άουτ, ενώ στο 38’ ο Γιορίς απομάκρυνε το σουτ του Αγκουέρο.

Ο Γάλλος γκολκίπερ κράτησε το μηδέν στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) πραγματοποίησε κακή έξοδο, δίνοντας την ευκαιρία στον Σανέ να σκοράρει σε κενή εστία. Πέντε λεπτά μετά, ο Γιορίς πραγματοποίησε νέο λάθος, καθώς έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και ο Ντε Μπρούιν είπε «ναι» στο δώρο, «γράφοντας» το 2-0.

Η Τότεναμ δεν πτοήθηκε και στο 58’ επέστρεψε στο ματς, με τον Ντέλε Άλι να μειώνει σε 2-1 μετά από «γλυκιά» σέντρα του Γουόκερ. Η Σίτι προσπάθησε να πετύχει τρίτο γκολ, φώναξε δύο φορές για πέναλτι σε ανατροπές του Στέρλινγκ και στο 77’ η Τότεναμ ισοφάρισε σε 2-2 με εύστοχο πλασέ του Σον.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έριξε στο ματς τον Γκάμπριελ Ζεσούς, ο Βραζιλιάνος στο ντεμπούτο του κατάφερε να βρει δίχτυα, ωστόσο ήταν σε θέση οφσάιντ και το τελικό 2-2 αφήνει τις δύο ομάδες μακριά από την κορυφή.

Με το βαθμό, η Τότεναμ έφτασε τους 46 και βρίσκεται στο -6 από την πρωτοπόρο Τσέλσι, που έχει παιχνίδι λιγότερο. Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Σίτι ανέβηκε στους 43 και μπορεί να βρεθεί ακόμα και στο -12 από την κορυφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.