Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επιστροφή στις νίκες με Ράμος η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επιστροφή στις νίκες με Ράμος η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2017 19:47
Με δύο γκολ του Ράμος (το δεύτερο οφσάιντ), η Ρεάλ κέρδισε με 2-1 την Μάλαγα στο «Μπερναμπέου» και ξέφυγε με +4 από την 2η Σεβίλλη.

Επιστροφή στις νίκες για την Ρεάλ. Μετά από δύο σερί ήττες, η «βασίλισσα» επικράτησε με 2-1 της μαχητικής Μάλαγα στη Μαδρίτη και διεύρυνε στο +4 τη διαφορά από την 2η θέση.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν μπήκε δυνατά στο ματς και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με χαμένο τετ-α-τετ του Ρονάλντο (12’) και τσαφ του Μπενζεμά (15’). Από εκείνο το σημείο η Μάλαγα ανέβασε την απόδοση της και στο 16’ είχε δοκάρι με τον Τσόρι Κάστρο για να προηγηθεί στο «Μπερναμπέου».

Δύο λεπτά μετά ο Κάστρο επιχείρησε νέο σουτ, με τον Νάβας να διώχνει σωτήρια, ενώ στο 25’ ο Μαρσέλο τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Ίσκο. Η Μάλαγα στέκονταν πολύ καλά στο ματς, όμως στο 35’ ο Ράμος έδωσε τη λύση για την Ρεάλ «γράφοντας» το 1-0 με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Κρόος. Ο αρχηγός «χτύπησε» ξανά στο 43’, καθώς μετά από φάουλ του Κρόος, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή, αν και το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί για οφσάιντ.

Στο φινάλε του ημιχρόνου η Ρεάλ «άγγιξε» και 3ο γκολ, καθώς ο Βιγιανουέβα (45’), προσπαθώντας να διώξει, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Η Μάλαγα γλίτωσε το 3-0 και στο 64’ επέστρεψε στο ματς, μειώνοντας σε 2-1 με σουτ του Ανιόρ από το ύψος του πέναλτι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Νάβας γλίτωσε το 2-2, διώχνοντας στη γωνία του το σουτ του Φορνάλς.

Η Ρεάλ «άγγιξε» το 3-1 στο 75’ με τον Καμενί να διώχνει τη μπάλα στη γραμμή έπειτα από δικό του λάθος και εν συνεχεία να αποκρούει το σουτ του Ρονάλντο. Δευτερόλεπτα μετά ο Πορτογάλος σημάδεψε το δοκάρι της Μάλαγα, ενώ στο 81’ έχασε ακόμα μια ευκαιρία για να σκοράρει, με τον Καμενί να του λέει νέο «όχι» σε διαγώνιο σουτ. Στα εναπομείναντα λεπτά οι Ανδαλουσιανοί δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης και η Ρεάλ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.