Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έσωσε τα χειρότερα στο 90+4’ η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Έσωσε τα χειρότερα στο 90+4’ η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2017 19:25
Με γκολ του Ρούνεϊ στο 90+4’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοφάρισε σε 1-1 την Στόουκ στο «Μπριτάνια», ωστόσο έχασε ευκαιρία να πλησιάσει την τετράδα. Έγραψε ιστορία ο Άγγλος επιθετικός.

Γλίτωσε τα χειρότερα στο «Μπριτάνια» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Στόουκ, ισοφαρίζοντας το σκορ στο 90+4’ με το 250ο γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ με τον σύλλογο. Μ’ αυτό το τέρμα ο Άγγλος άσος ξεπέρασε τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γιουνάιτεντ.

Η Στόουκ προηγήθηκε στο 18’ με αυτογκόλ του Μάτα, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα έπειτα από σέντρα του Πίτερς. Ο Ισπανός άσος θα μπορούσε να πάρει το αίμα του πίσω στο 30’, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία, ενώ στο 42’ ο Γκραντ απόκρουσε το δυνατό σουτ του Πογκμπά.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μουρίνιο ζήτησε δύο πέναλτι σε χέρι του Σόουκρος και του Πίτερς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να φωνάζει και για το σκληρό φάουλ του πρώτου πάνω στον Ράσφορντ. Η Γιουνάιτεντ πίεζε για την ισοφάριση, είχε δοκάρι στο 87’ με τον Λίνγκαρντ και τελικά τη λύση έδωσε στο 90+4’ ο Ρούνεϊ ισοφαρίζοντας σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.