Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Κηδεία» στο «Άνφιλντ»

Πρέμιερ Λιγκ: «Κηδεία» στο «Άνφιλντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2017 16:27
Η ουραγός Σουόνσι νίκησε με 3-2 την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», υποχρεώνοντας τους «κόκκινους» στην πρώτη τους φετινή εντός έδρας ήττα. Δύο γκολ για Γιορέντε (48’, 52’) και Φιρμίνο (55’, 69’), ο Σίγκουρτσον το νικητήριο τέρμα (74’).

Σημαντικό βαθμολογικό έδαφος έχασε η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 από την Σουόνσι, ισοφάρισαν σε 2-2, όμως το γκολ του Σίγκουρτσον στο 74’ χάρισε στους «κύκνους» μια τεράστια νίκη μέσα στο «Άνφιλντ» που τους δίνει μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη για την παραμονή. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πλήρωσε για ακόμα ένα παιχνίδι τα μεγάλα προβλήματα στην άμυνα και πλέον κινδυνεύει να βρεθεί στο -10 από την πρωτοπόρο Τσέλσι πριν το μεταξύ τους παιχνίδι στο «Άνφιλντ»

Η Λίβερπουλ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος ωστόσο με εξαίρεση ένα ανάποδο ψαλίδι του Λαλάνα (17’) δεν απείλησε με αξιώσεις την εστία της Σουόνσι. Οι φιλοξενούμενοι έκλειναν σωστά τους χώρους και στο 19’ είχαν δοκάρι με σουτ του Κάρολ για να πάρουν αυτοί το προβάδισμα.

Αυτό συνέβη στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’), με τον Γιορέντε να στέλνει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από μεγάλη αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων. Ο Ισπανός επιθετικός «χτύπησε» ξανά στο 52’ «γράφοντας» το 2-0 με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Σίγκουρντσον.

Το «Άνφιλντ» είχε παγώσει αλλά όχι για πολύ, αφού στο 55’ ο Φιρμίνο σκόραρε από κοντά, ξαναβάζοντας στο ματς την Λίβερπουλ. Μετά το 2-1 ο ρυθμός άνοιξε, με την Σουόνσι να απειλεί στο 66’ με κεφαλιά του Μόουσον και τους «κόκκινους» να ισοφαρίζουν στο 69’ με τον Φιρμίνο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Η Λίβερπουλ είχε κάτι παραπάνω από 20 λεπτά για να κυνηγήσει την ολική ανατροπή, όμως στο 74’ ο Σίγκουρντσον εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη απομάκρυνση του Κλαβάν και δεν δυσκολεύτηκε να ξαναδώσει το προβάδισμα στην Σουόνσι. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά για να φέρουν το σκορ στα ίσια, είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες με Οριγκί και Λαλάνα (η μια στο δοκάρι) ωστόσο το 3-2 υπέρ της Σουόνσι έμεινε μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.