Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικά τέλος από την ΑΕΚ ο Μοράις

Οριστικά τέλος από την ΑΕΚ ο Μοράις

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2017 21:18
Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί και επίσημα ο Ζοζέ Μοράις. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του αμέσως μετά την ήττα στο Αγρίνιο και η «Ένωση» γνωστοποίησε ότι την έκανε αποδεκτή.

Τέλος και επίσημα ο Ζοζέ Μοράις από την ΑΕΚ. Με ανακοίνωση της, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε την αποχώρηση του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του αμέσως μετά την ήττα με 3-2 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

«Είμαι υποχρεωμένος λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε να δηλώσω ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Αύριο ίσως μιλήσω με τον πρόεδρο αλλά δεν θα βρίσκομαι στο αύριο της ομάδας. Οι καταστάσεις ήταν πολύ δύσκολες όλο αυτό το διάσημα και δεν θα συνεχίσω στην ομάδα», ανέφερε ο Μοράις, με τους «κιτρινόμαυρους» να βρίσκονται ήδη στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της ΑΕΚ υπέβαλε ο Ζοζέ Μοράις μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αποδέχεται την παραίτηση του Πορτογάλου τεχνικού, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο διάστημα της συνεργασίας των δύο πλευρών και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.