Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Άνετες νίκες για Τσέλσι και Άρσεναλ, τριάρα η Χαλ του Σίλβα

Πρέμιερ Λιγκ: Άνετες νίκες για Τσέλσι και Άρσεναλ, τριάρα η Χαλ του Σίλβα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2017 21:56
Παρά την απουσία του Ντιέγκο Κόστα, η Τσέλσι κέρδισε με 3-0 την Λέστερ στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Τεσσάρα για Άρσεναλ (4-0 την Σουόνσι), τριάρα η Χαλ του Μάρκο Σίλβα (3-1 την Μπόρνμουθ).

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Τσέλσι απέναντι στην πρωταθλήτρια Λέστερ. Οι «μπλε» πήραν εμφατική εκτός έδρας νίκη με 3-0 και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Τότεναμ.

Ο Ντιέγκο Κόστα έμεινε εκτός αποστολής μετά τα όσα έγιναν με τον Αντόνιο Κόντε, ωστόσο οι Λονδρέζοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Μάρκος Αλόνσο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (6’, 51’). Η Λέστερ, που δεν είχε στην αποστολή τους Μαχρέζ και Σλιμανί λόγω Κόπα Άφρικα, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αντιδράσει και η Τσέλσι «καθάρισε» την νίκη στο 71’ με κεφαλιά του Πέδρο.

Επιστροφή στις νίκες και για την Άρσεναλ, καθώς μετά την ισοπαλία με την Μπόρνουθ (3-3) οι «κανονιέρηδες» διέλυσαν με 4-0 την Σουόνσι στο «Λίμπερτι» και ανέβηκαν στην 3η θέση.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος ωστόσο στο 37’ ο Ζιρού έλυσε το γόρδιο δεσμό και κάπου εκεί η Σουόνσι κατέρρευσε. Κόρκ (54’) και Νόυτον (67’) πέτυχαν αυτογκόλ, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη για την Άρσεναλ, με τον Σάντσες (73’) να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Από την άλλη, μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» για την Χαλ, η οποία κέρδισε με 3-1 την Μπόρνμουθ στο ντεμπούτο του Μάρκο Σίλβα στην Πρέμιερ Λιγκ. Στα άλλα παιχνίδια, η Γουέστ Χαμ διέλυσε με 3-0 την Κρίσταλ Πάλας, ενώ η Στόουκ πέρασε με 3-1 από την έδρα της Σάντερλαντ. Σπουδαία νίκη και για την Μπέρνλι, η οποία με γκολ του Μπάρτον, επικράτησε με 1-0 της Σαουθάμπτον.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.