Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στηρίζει Ρανιέρι η Λέστερ

Στηρίζει Ρανιέρι η Λέστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2017 16:08
Η διοίκηση της Λέστερ, με ανακοίνωση της, εξέφρασε την πλήρη στήριξη της στον Κλαούντιο Ρανιέρι, βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Ιταλού τεχνικού.

Λίγους μόνο μήνες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Λέστερ διανύει αντιδιαμετρική πορεία, όντας μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η διοίκηση των «αλεπούδων» παραδέχτηκε ότι τα αποτελέσματα του συλλόγου δεν είναι τα επιθυμητά, ωστόσο φρόντισε να διαψεύσει τα σενάρια αποχώρησης του Ιταλού τεχνικού, εκφράζοντας τη στήριξη της στον 65χρονο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά τις πρόσφατες φήμες, η διοίκηση της Λέστερ θα ήθελε να καταστήσει απολύτως σαφές πως ο προπονητής Κλαούντιο Ρανιέρι έχει την αμέριστη εμπιστοσύνη της.

Παρότι είναι κοινή εκτίμηση όλων στον σύλλογο πως θα πρέπει να βελτιωθεί η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, οι δίχως προηγούμενο επιτυχίες που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια βασίστηκαν στη σταθερότητα, την ενότητα και την αποφασιστικότητα να ξεπερνούμε ακόμη και τις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Η ομάδα είναι και παραμείνει ενωμένη και δίπλα στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της, επικεντρωμένη στις επόμενες προκλήσεις που θα παρουσιαστούν
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.