Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπίλιτς: «Θέλει να φύγει από την Γουέστ Χαμ ο Παγιέτ»

Μπίλιτς: «Θέλει να φύγει από την Γουέστ Χαμ ο Παγιέτ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2017 15:29
Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς αποκάλυψε ότι ο Ντμίτρι Παγιέτ εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τα «σφυριά», όμως ο λονδρέζικος σύλλογος δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει!

Στο «ψυγείο» αναμένεται να μπει ο Ντμίτρι Παγιέτ! Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, που την περσινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στο Euro 2016, εξέφρασε την επιθυμία του μην συνεχίσει να αγωνίζεται στην Γουέστ Χαμ.

Την είδηση αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας, Σλάβεν Μπίλιτς, ο οποίος προανήγγειλε τον παραγκωνισμό του ποδοσφαιριστή, αφού ο σύλλογος δεν προτίθεται να τον βγάλει στο… σφυρί.

«Είχαμε μια συζήτηση με τον Παγιέτ. Μας αποκάλυψε ότι αρνείται να παίξει για εμάς. Μίλησα με τον πρόεδρο και μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα χρημάτων. Του προσφέραμε μακροχρόνιο συμβόλαιο γιατί θέλαμε να μείνει. Δεν θα τον πουλήσουμε. Έχω μια ομάδα να διαχειριστώ, επομένως αναμένεται να μείνει εκτός μέχρι να αλλάξει συμπεριφορά και να δείξει αφοσίωση στον σύλλογο. Δεν θα κρύψω ότι είμαι νευριασμένος. Του δώσαμε τα πάντα και μας απογοήτευσε», ανέφερε ο Μπίλιτς.

Όπως αποκαλύπτουν αγγλικά Μέσα, ενδιαφέρον για τον Παγιέτ έχει εκδηλώσει η πρώην ομάδα του, Μαρσέιγ, με τον γαλλικό σύλλογο να φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει το ποσό των 35 εκατ. ευρώ για να φέρει τον διεθνή άσο στο «Βελοντρόμ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.