Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Στα δύσκολα «καθαρίζει» το... MSN

Κύπελλο Ισπανίας: Στα δύσκολα «καθαρίζει» το... MSN

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2017 00:31
Με το MSN να βρίσκει δίχτυα (36’ Σουάρες, 48’ Νεϊμάρ πεν., 78’ Μέσι) η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-1 την Μπιλμπάο στο «Καμπ Νου» ανέτρεψε το 2-1 του πρώτου αγώνα και εξασφάλισε θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η Μπιλμπάο έβαλε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι Καταλανοί έκαναν την ανατροπή, κέρδισαν με 3-1 την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στο «Καμπ Νου» και προκρίθηκαν στους «8» του θεσμού.

Οι Καταλανοί άσκησαν ασφυχτική πίεση και στο 25’ κατάφεραν να βρουν δίχτυα με τον Σουάρες, όμως το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Ωστόσο, δέκα λεπτά μετά ο Νεϊμάρ έκανε τη σέντρα και ο Ουρουγουανός με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, αυτό ήταν το 100ό γκολ του Λουίς Σουάρες σε 120 επίσημα ματς με την Μπαρτσελόνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και το 2-0 ήρθε στο 48’, με τον Νεϊμάρ να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μπόβεδα. Ωστόσο, η Μπιλμπάο κατάφερε να μειώσει από το… πουθενά στο 52’, με τον Σαμπορίτ να «παγώνει» το «Καμπ Νου» με καρφωτή κεφαλιά.

Με αυτό το σκορ το ματς οδηγούνταν στην παράταση, όμως η Μπαρτσελόνα δεν έδειξε καμία διάθεση να κυνηγήσει την πρόκριση στον έξτρα χρόνο. Στο 59’ ο Μπόβεδα έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Μέσι, όμως στο 78’ ο Αργεντινός «έγραψε» το 3-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ (3ο διαδοχικό ματς που σκοράρει με φάουλ), δίνοντας σκορ πρόκρισης στους Καταλανούς.

Η Μπιλμπάο δεν μπόρεσε να απαντήσει και στις καθυστερήσεις ο Ντένις Σουάρεθ έχασε τεράστια ευκαιρία για ένα τέταρτο γκολ. Το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Μπαρτσελόνα είναι στους «8».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.