Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Το πρώτο βήμα για τον τελικό η Σαουθάμπτον

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Το πρώτο βήμα για τον τελικό η Σαουθάμπτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2017 00:22
Η Σαουθάμπτον, με γκολ του Ρέντμοντ (20’), νίκησε με 1-0 την Λίβερπουλ στο «Σέντ Μέρις» και πήρε μίνιμουμ προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ έκανε η Σαουθάμπτον. Οι «Άγιοι» νίκησαν με 1-0 την Λίβερπουλ στο «Σέντ Μέρις», σκορ που καλούνται να υπερασπιστούν στη ρεβάνς του «Άνφιλντ».

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με τον Ρέντμοντ, ο οποίος ξέφυγε από τους αμυντικούς και με ωραίο πλασέ, άνοιξε το σκορ. Η Σαουθάμπτον έκλεινε σωστά όλους τους χώρους, δεν επέτρεπε στην Λίβερπουλ να φανεί απειλητική και στο 43’ ο Κάριους έσωσε την ομάδα του από δεύτερο γκολ, απομακρύνοντας το σουτ του Ρέντμοντ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, παρά την είσοδο του Κουτίνιο, συνέχιζε να ήταν φλύαρη, εν αντιθέσει με την Σαουθάμπτον, που είχε κάποιες σημαντικές στιγμές για το 2-0. Στο 66’ ο Σοάρες αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 83’ η λόμπα του Ρέντμοντ βρήκε στο οριζόντιο. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Άνφιλντ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.