Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Διπλό» και έφυγε για τους «8» ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: «Διπλό» και έφυγε για τους «8» ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2017 19:17
Με γκολ των Κίτσου (77’) και Κλάους (84’ πεν.) ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο... βούρκο του Αγρινίου και βρίσκεται με το ένα πόδι στους «8» του Κυπέλλου.

Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου πήρε ο ΠΑΟΚ. Με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο, ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και πλέον καλείται απλά να υπερασπιστεί το υπέρ του σκορ στη ρεβάνς της Τούμπας.

Η έντονη βροχόπτωση που πλήττει το Αγρίνιο, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει έναν μεγάλο… βούρκο στο γήπεδο. Παρά τον βαρύτατο αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι ξεκίνησε «εκρηκτικά», με τον ΠΑΟΚ να απειλεί από το πρώτο λεπτό με τον Κουλούρη, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κυριακίδη σε τετ-α-τετ.

Η πρώτη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό ήρθε στο 9’, με τον Μύγα να επιχειρεί δυνατό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στο πλαϊνό μέρος των διχτύων. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 14’ με σουτ του Μουνιός που κόντραρε στον Βαρέλα, ενώ στο 25’ ο Κουτρουμάνος έκοψε σωτήρια τον Κουλούρη. Κάπου εκεί το ματς «έσβησε» και τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το ημίχρονο κύλησαν δίχως άλλη αξιόλογη φάση.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ίβιτς πέρασε στο ματς τον Αθανασιάδη αντί του Κουλούρη, ενώ λίγο αργότερα έριξε στο γήπεδο και τον Κάτσε αντί του Πέλκα. Το παιχνίδι δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί πρώτος στο 57’ με ένα σουτ του Μυστακίδη που κατέληξε στα χέρια του Κυριακίδη.

Στο 76’ ένα απευθείας φάουλ του Κάτσε πέρασε πάνω από το δοκάρι, όμως δύο λεπτά μετά ο Κίτσου έλυσε το γόρδιο δεσμό, σκοράροντας με κοντινή προβολή έπειτα από σέντρα του Λέοβατς.

Στο 82' ο σκόρερ του ΠΑΟΚ βρήκε με βαθιά μπαλιά τον προωθημένο Βαρέλα, αυτός άφησε για τον Μυστακίδη και ο τελευταίος κέρδισε πέναλτι από τον Μύγα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Αθανασιάδη να «γράψει» το 2-0 από την άσπρη βούλα. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ αφού ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να απειλήσει για ένα γκολ που θα του έδινε περισσότερες πιθανότητες για την ανατροπή στη ρεβάνς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.