Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπεργκ: «Ήρθα σε μεγάλη ομάδα»

Μπεργκ: «Ήρθα σε μεγάλη ομάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2013 20:04
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Μάρκους Μπέργκ, ο οποίος συμφώνησε σε όλα για τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους» και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. «Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός» δήλωσε ο παίκτης.

Ο Σουηδός επιθετικός έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο ίδιος ωστόσο δεν θα ενσωματωθεί κατευθείαν στις προπονήσεις της ομάδας, καθώς θα ταξιδέψει στη Γερμανία για να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του που είναι έγκυος, και θα προπονείται μέχρι νεοτέρας με το Αμβούργο.

Ο 26χρονος μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως ήρθε σε μεγάλη ομάδα και ελπίζει σε τίτλους:

«Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός και μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω εδώ. Μου αρέσει η πόλη και ο καιρός είναι καλός. Μιλήσαμε με τον προπονητή, ο οποίος μου έκανε καλή εντύπωση, όπως και ο τεχνικός διευθυντής.

Ελπίζω να πετύχω κάποια γκολ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και εκείνη να βοηθήσει εμένα. Ελπίζω να κερδίσουμε κάποιους τίτλους. Δεν είμαι απολύτως έτοιμος, όμως είμαι στον σωστό δρόμο, θα συνεχίσω να προπονούμαι. Οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και ευελπιστώ να έχουμε μια φανταστική χρονιά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.