Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπογράφει στην Έβερτον ο Σνάιντερλιν

Υπογράφει στην Έβερτον ο Σνάιντερλιν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2017 01:01
Παίκτης της Έβερτον θα πρέπει να θεωρείται ο Μόργκαν Σνάιντερλιν, καθώς τα «ζαχαρωτά» συμφώνησαν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του έναντι 25,5 εκατ. ευρώ.

Μόνο οι υπογραφές απομένουν προκειμένου ο Μόργκαν Σνάιντερλιν να θεωρείται παίκτης της Έβερτον. Η ομάδα του Μερσεσάϊντ έδωσε τα χέρια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Γάλλου μέσου, ο οποίος δεν υπολογίζονταν από τον Ζοζέ Μουρίνιο στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Πορτογάλος τεχνικός επιβεβαίωσε το «deal» των δύο πλευρών μετά το φινάλε του αγώνα με την Χαλ για το Λιγκ Καπ, με το ποσό της μεταγραφής να φέρεται ότι αγγίζει τα 25,5 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, αγγλικά και ιταλικά Μέσα υποστηρίζουν ότι η Αταλάντα απάντησε αρνητικά στην πρόταση 17 εκατ. ευρώ της Έβερτον για την απόκτηση του Φρανκ Κέσι. Ο 20χρονος Ιβοριανός αμυντικός χαφ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Σέριε Α (6 γκολ και 2 ασίστ σε 16 παιχνίδια) και οι «Μπεργκαμάσκι» δεν φέρονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή για λιγότερο από 35-40 εκατ. ευρώ. Το όνομα του παίκη πάντως έχει ακουστεί και για τις Τσέλσι και Γιουβέντους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.