Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ετοιμάζεται για τελικό η Γιουνάιτεντ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ετοιμάζεται για τελικό η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2017 23:59
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-0 την Χαλ του Μάρκο Σίλβα στο «Όλντ Τράφορντ» και απέκτησε σημαντικό πλεονέκτημα για την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας ενόψει του δεύτερου αγώνα στο «KCOM». Μάτα (55’) και Φελαϊνί (87’) τα γκολ, δοκάρι είχε ο Πογκμπά.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 2-0 της Χαλ στο «Όλντ Τράφορντ» και πλέον καλούνται απλά να υπερασπιστούν το υπέρ τους προβάδισμα στη ρεβάνς του «KCOM».

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα πριν το ημίχρονο. Μόλις στο 2’ ο Γιακούποβιτς απομάκρυνε το σουτ του Μάτα, ενώ στο 18’ ο Ισπανός «σέρβιρε» μισό γκολ στον Μχιταριάν, αλλά ο Αρμένιος δεν κατάφερε να ευστοχήσει από το ύψος του πέναλτι. Στο 29’ το σουτ του Μαρσιάλ πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 45’ ο Ράσφορντ βγήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

Η Γιουνάιτεντ συνέχισε την πίεση της και στο δεύτερο μέρος, έχοντας σημαντική στιγμή στο 51’ με σουτ του Ρούνεϊ, το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ότι δεν κατάφερε ο Άγγλος φορ, το πέτυχε ο Μάτα τέσσερα λεπτά μετά, «γράφοντας» το 1-0 από κοντά, έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Μχιταριάν. Η Χαλ δεν έδειξε καμία διάθεση να βγει μπροστά και να επιτεθεί, με τους «κόκκινους διαβόλους» να είχαν την πλήρη υπεροχή στο ματς.

Στο 73’ ο Πογκμπά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως στο 87’ ο νεοεισελθόντας Φελαϊνί νίκησε τους πάντες στον αέρα και «έγραψε» το 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη της Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για τον τελικό και εφόσον προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον στο Γουέμπλεϊ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.