Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» από το πρώτο ματς ο Αστέρας

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» από το πρώτο ματς ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2017 19:22
Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με 2-0 τον ΑΟΤ στα Τρίκαλα και βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Καλτσάς (39’) και Κώτσιρας (50’) οι σκόρερ.

Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου έκανε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες κέρδισαν με 2-0 στα Τρίκαλα και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στην Τρίπολη.

Ο ΑΟΤ μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα ο Αστέρας ανέβαζε την απόδοση του και άρχισε να απειλεί την εστία του Σιδεράκη. Στο 30’ ο Δημούτσος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι αλλά εννέα λεπτά μετά ο Καλτσάς «έγραψε» το 1-0, σκοράροντας από κοντά έπειτα από απόκρουση του Σιδεράκη σε σουτ του Ιωαννίδη.

Στο 45’ ο γκολκίπερ του ΑΟΤ πραγματοποίησε διπλή μεγάλη επέμβαση σε σουτ των Καλτσά και Κώτσιρα, όμως στο 50’ ο τελευταίος εκμεταλλεύτηκε τη διαγώνια πάσα του Ιγκλέσιας και «έγραψε» το 2-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να μειώσουν, ωστόσο ο Αθανασιάδης αντέδρασε σωστά τόσο στο πλασέ του Λεάντρο (70’), όσο και σε καρφωτή κεφαλιά του Μαρουκάκη (83’). Στον αντίποδα, ο Αστέρας θα μπορούσε να πετύχει ένα τρίτο γκολ, όμως ο Σιδεράκης είπε «όχι» στα σουτ των Κώτσιρα (57’) και Ντουντού (58’), ενώ στο 80’ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Καλτσά κρατώντας το σκορ στο 2-0.

ΑΟΤ: Σιδεράκης, Σανδραβέλης, Βέρτζος, Λεάντρο, Γκόλιας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Ρομπέρ (67' Στεβάνοβιτς), Μπαϊκαρά, Αρναρέλλης (46' Μαρουκάκης), Γιαννιτσάνης (79' Κουσκουνάς).

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ (58' Μπαστιάνος), Ντουντού (71' Χαμντανί), Ιγκλέσιας, Δημούτσος (52' Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Καλτσάς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.