Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Χωρίς μεγάλο ντέρμπι η φάση των «32»

Κύπελλο Αγγλίας: Χωρίς μεγάλο ντέρμπι η φάση των «32»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2017 22:00
Δεν προέκυψαν μεγάλα ντέρμπι στην κλήρωση για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, με τους περισσότερους μεγάλους να αποφεύγουν τις δυνατές συγκρούσεις. Με Σαουθάμπτον ή Νόριτς εκτός η Άρσεναλ, εντός έδρας ματς για Τσέλσι, Τότεναμ, Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ.

Θεωρητικά εύκολο έργο θα έχουν οι περισσότεροι μεγάλοι της Πρέμιερ Λιγκ στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (9/1) και δεν έβγαλε κάποιο μεγάλο ντέρμπι.

Το πιο δύσκολο έργο δείχνει να έχει η Άρσεναλ, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το νικητή του Σαουθάμπτον-Νόριτς. Η κάτοχος του τίτλου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχτεί την Γουίγκαν, ενώ η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τη συμπολίτισσα Μπρέντφορντ, που έχει στο ρόστερ της τον 19χρονο Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Εντός έδρας αναμέτρηση και για την Τότεναμ, η οποία θα υποδεχτεί την Γουίκομπ, ενώ η Λίβερπουλ, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Πλίμουθ, θα φιλοξενήσει στο «Άνφιλντ» την Γουλβς.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας ματς τον νικητή του Κρίσταλ Πάλας-Μπόλτον. Σε άλλα ζευγάρια, η Χαλ του Μάρκο Σίλβα θα παίξει στην έδρα της Φούλαμ, ενώ η Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας θα αντιμετωπίσει την Μίλγουολ στο Λονδίνο.

Τα παιχνίδια θα γίνουν το διάστημα 27, 28, 29 και 30 Ιανουαρίου, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ορίζεται ρεβάνς στην έδρα του αντιπάλου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια στη φάση των «32»


Τότεναμ – Γουίκομπ
Ντέρμπι – Λέστερ
Όξφορντ – Νιούκαστλ/Μπέρμιγχαμ
Γουίμπλεντον/Σούτον – Κέιμπριτζ/Λίντς
Πλίμουθ/Λίβερπουλ – Γουλβς
Σαουθάμπτον/Νόριτς – Άρσεναλ
Λίνκολν/Ίπσουιτς – Μπράιτον
Τσέλσι – Μπρέντφορντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουίγκαν
Μίλγουολ – Γουότφορντ
Ρότσντέιλ – Χάντερσφιλντ
Μπέρνλι/Σάντερλαντ – Φλίτγουντ/Μπρίστολ Σίτι
Μπλάκμπερν – Μπάρνσλει/Μπλάκπουλ
Φούλαμ – Χαλ
Μίντλεσμπρο – Άκρινγκτον
Κρίσταλ Πάλας/Μπόλτον – Μάντσεστερ Σίτι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.